Lüksü İstanbul sokaklarına taşıdı

Güncelleme Tarihi:

Lüksü İstanbul sokaklarına taşıdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2023 06:04

EKIM ayında Ortadoğu ve Türkiye resmi lansmanı İstanbul'da gerçeklesen ve kasım ayında da İzmir' de düzenlenen bir etkinlikle tahnitimi yapılan, 'Dünyanın En Güçlü Lüks SUV'si' unvanına sahip Aston Martin DBX707, İstanbul'da yerini aldı.

Haberin Devamı

Aston Martin Türkiye ve D&D Motorlu Araçlar A.S.Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, "DBX707 çok yoğun bir ilgiyle karşılaştı ve sipariş edilen araçlarımızın hepsi sahiplerini buldu. Bu durum bizim için gurur ve mutluluk verici. Diğer rakip markaların bizden sonra duyurduktan ve henüz üretime geçmeyen SUV araçlar arasında bile en güçlü olmak müşterilerin gözünde ciddi bir önem sağlıyor. Kalitenin birazı olmaz diye düşünüyoruz ve en iyiyi sunmaya devam edeceğiz, bu yolculukta tüm ekibimize de tesekkür ederim" açıklamasını yaptı. Kaya ayrıca, güncel modellerden, 2022 yılında gelen ve 2 hafta içinde sahibini bulan, Vantage
F1 Edition için 2 yeni aracın yine Aston Martin Türkiye showroomunda yer alacağını sözlerine ekledi.

Lüksü İstanbul sokaklarına taşıdı

Haberin Devamı

Aston Martin markasının, 707 beygir 900 Nm torka sahip amiral gemisi DBX707'nin yani sıra 2023 yılında, DB11 ve DBS modelleri için de yeniliklerle tüketicilerin karsısında olacağı belirtildi. Formula l'e geçtiğimiz sezonlarda geri dönen ve Sebastian Vettel ile ilgiyi üzerine çeken marka ayrıca, Şubat 2023'te yeni F1 aracını sunacak.

 

 

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!