Kitaplarını eğitim bursu için imzalayacak

Güncelleme Tarihi:

Kitaplarını eğitim bursu için imzalayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 12:53

Kitaplarını eğitim bursu için imzalayacak

Haberin Devamı

Ege-Koop Genel Başkanı Gazeteci-Yazar Hüseyin Aslan, İGC Kitap Fuarı sergiliğinde 5 ciltlik “Türkiye Gerçeği" kitaplar serisini imzalayacak. Kitapların gelirinin tamamı ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim bursu olacak.
Ege-Koop Genel Başkanı Gazeteci Yazar Hüseyin Aslan, TÜYAP 21. Kitap Fuarı'nda İzmir Gazeteciler Cemiyeti sergiliğinde 22 Nisan Cuma günü (yarın) kitaplar serisini İzmir Gazeteciler Cemiyeti 1 no.lu hol'deki sergiliğinde okurları için imzalayacak. Hüseyin Aslan 5 ciltten oluşan “Türkiye Gerçeği" kitaplarını anlatırken "Kitaplarımda hiçbir zaman herhangi bir siyasi partiye angaje dayalı olmayan tümüyle olaylara dayalı analizler ve sentezler yapılmıştır. Ayrıca kitaplarımda toplumun dar ve sabit gelirlileriyle ekonomik olarak güçsüz kesimlerin, emeklilerin, yoksulların, esnafın sorunlarını da toplumun göz önüne koymaya özen gösterdim" dedi.
Aslan, üyesi olmaktan gurur duyduğu İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin sergiliğinde, basın emekçilerinin çocuklarının eğitimine destek amaçlı kitap imzalayacak olmanın da kendisi için ayrı bir gurur vesilesi olduğunu söyledi. Aslan, “Tüm dostlarımı 22 Nisan Cuma günü saat 12.00-14.00 arasında 1 no.lu hol 109 no.lu İGC Sergiliği'ne bekliyorum" dedi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!