Kılıçdaroğlu: Yazarlık Okulu'nun adı 'Atilla İlhan' olacak (3)

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu: Yazarlık Okulunun adı Atilla İlhan olacak (3)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 17:50

Kılıçdaroğlu: Yazarlık Okulu'nun adı 'Atilla İlhan' olacak (3)

Haberin Devamı

SANATÇILAR ÖNERDİ, KILIÇDAROĞLU NOT ETTİ
CHP'nin İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde düzenlediği ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Türkiye Yaratıcı Yazarlık Çalıştayı'na katılan yazar ve sanatçılar, tek tek söz alıp sorunlarını anlattı, CHP'den sanata, sanatçılara yönelik ne istediklerini söyledikten sonra önerilerini sıraladı. Sanatçılar en çok baskı ortamından yakınarak, sanat icra ederken iktidar başta olmak üzere farklı kesimlerden aldıkları tepkileri, örneklerle anlattı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise tüm bu anlatılanları, önerileri tek tek not etti. Toplantıda sadece Kılıçdaroğlu değil, zaman zaman dikkatini çeken yerleri söylediği Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ile Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok da notlar aldı.
Sanatçıları dinleyen, Bilim, Yönetim, Kültür Platformu üyeleri de anlatılan sorunlar ve önerilerden yararlanıp, partinin politikalarına yön verecek yeni fikirler edindiklerini söyledi.
İLÇE BAŞKANLARI DA KILAÇDAROĞLU İLE BULUŞTU
Bu arada toplantıya verilen arada, geçmiş kongrede il başkan adayı olan CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar'ın yanı sıra Konak İlçe Başkanı Şakir Başak, Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ve Buca İlçe Başkanı Çağdaş Kaya da, Kılıçdaroğlu ile özel bir görüşme yaptı.
İlçe başkanlarının, CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan istifa eden Alaattin Yüksel'in yerine atanacak isim konusunda görüştükleri öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!