İzmir Park'ta etkinlikler tam gaz

Güncelleme Tarihi:

İzmir Parkta etkinlikler tam gaz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2016 12:24

İZMİR Park Kadın Kulübü'nin ekim ayı etkinlikleri, Arzu Şimşek eğitmenliğinde gerçekleşecek "Dolgu oyuncak atölyesi" ile başlayacak.

Haberin Devamı

Modadan sağlığa, kişisel gelişimden güzelliğe kadar pek çok konuda kadınlara rehber olan İzmir Park Kadın Kulübü, ekim ayında da renkli etkinliklerle üyelerini buluşturacak. Her salı günü atölye çalışmaları ile üyelerine yeni hobiler kazandıran, eşrefpaşa semtindeki İzmir Park, ekim ayı Kadın Kulübü etkinliklerine Arzu Şimşek eğitmenliğinde, "Dolgu oyuncak atölyesi" ile start verecek. Perşembe günleri ise renkli seminerlere ev sahipliği yapacak olan İzmir Park'ta, 5 Ekim'de eğitmen Gönül Arslan konuk olacak.

İzmir Parkta etkinlikler tam gaz

"Yaz sonrası leke ve cilt tedavileri" konulu seminerde kadınların özellikle yaz mevsiminde yaşadığı güneş ve deniz kaynaklı lekelerden nasıl kurtulacaklarına dair önemli ipuçları verecek olan Arslan, cilt bakımı ile ilgili soruları yanıtlayacak. 13 Ekim'de beslenme danışmanı İsmehan Öztürk "Vücudumuzdaki fazla yağlardan nasıl kurtuluruz"sorusunun yanıtını paylaşırken, 20 Ekim'de aile danışmanı Selma Sarı, çocuklarda dikkat eksikliğinin sebeplerini ve başarıyı arttırma yollarını anlatacak.

Haberin Devamı

İzmir Parkta etkinlikler tam gaz

Ekim ayı Kadın Kulübü etkinlikleri 27 Ekim'de Psikolog Pınar Ersöz Tezer ve Psikolog Gizem Hünerli'nin "İlişkide Altın Kurallar" başlıklı söyleşisiyle tamamlanacak.
İzmir Park Alışveriş Merkezi'nde saat 15.00'te başlayan tüm atölye çalışmaları ve seminerler ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!