Göçmen böreğini boyoz kadar sevdik

Güncelleme Tarihi:

Göçmen böreğini boyoz kadar sevdik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2018 13:54

Türkiye’nin en hızlı ve sağlam büyüyen gıda markalarından Göçmen Börekçisi, Ege’deki iki yıllık büyüme sürecini, üç yıl sonra yüzde 400’e çıkararak 30 mağazaya ulaşacak.

Haberin Devamı

İZMİR’deki ilk şubesini iki yıl önce açarak Aliağa, Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı, Bayraklı Manavkuyu, Buca Oto Sanayi Sitesi, Balçova, Çiğli ve Torbalı mağazalarıyla yedi şubeye ulaşan Göçmen Börekçisi, Aydın Söke’deki üniversiteye yakın sekizinci mağazasını da eklediği Ege Bölgesi’ndeki serüveninde iki yılda ciddi bir büyüme kaydetti. En fazla iş yapan Göçmen Börekçisi şubesi İzmir Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı mağazası olurken, yöneticiler diğer İzmir mağazalarından da memnun olduklarını söyledi.

Göçmen böreğini boyoz kadar sevdik

MANTI DA BEĞENİLİYOR

Göçmen Börekçisi menüsünde Egeliler en çok göçmen böreği ve mantısına talep gösteriyor. Bu ürünler marka için bölgede lokomotif görevi görürken, çay satışları da talepte peşi sıra geliyor. Mağazalar insanların buluşma yeri olabilecek lokasyonlarda seçildiği için Göçmen Börekçisi müşterilerin sadece börek alıp çıkacağı değil, oturup sohbet edebileceği, tüm gün uğrayabileceği ve buluşma noktası olarak tercih edeceği kafe konseptine yakın duruyor. Göçmen Börekçisi Yönetim Kurulu Başkanı İlker Can Dönmez, “Ege’ye ilk gitmeye karar verdiğimizde ‘oranın boyozu var börek yenmez’ dediler ama biz bu algıyı kırdık. Bu arada mağazalarımızda boyoz satmayı da ihmal etmedik” dedi.

Haberin Devamı

Göçmen böreğini boyoz kadar sevdik

HEDEF 3 YILDA 30 ŞUBE

Ege’de halen sekiz şubesi olan Göçmen Börekçisi, üç yılda mağaza sayısını 30’a çıkarmayı, böylece yüzde 400 büyüyerek İzmir’i ana merkez olarak konumlandırmayı hedefliyor. Kıbrıs Girne, Çankırı ve Eskişehir’de açılacak üç yeni noktasıyla şube sayısını da genel olarak 80’e yükseltiyor. Yoğun franchise taleplerini doğru değerlendirerek tüketiciye nitelikli noktalarda ulaşmayı ilke edinen Göçmen Börekçisi, günde 8-10 ton ürettiği el yapımı lezzetlerini yeni şubeleriyle, üç yeni ilde yüzbinlerce kişiye daha ulaştıracak. Göçmen’in ekim ayına kadar yurt içi ve dışındaki yeni yatırımcı adaylarına sunduğu fırsata da büyük ilgi var. Ekime kadar 30 bin TL olan franchise bedeli karşılığında, franchise adaylarına 5 bin TL’lik bedelsiz börek verecek olan firma, bayi adaylarından royalty bedeli de talep etmiyor.

 

Haberin Devamı

Kadın istihdamına destek

EN önemli özelliği hiç çalışmamış kadınları dahi istihdam etmesi olan Göçmen Börekçisi, bu amaçla kurduğu vakıf sayesinde İŞKUR ve İzmit Kaymakamlığı’nın işbirliğiyle yaşına ve tecrübesine bakılmaksızın gerçekten ihtiyacı olan kadınlara hem iş olanağı hem de eğitim alanı oluşturuyor. Eşinden ayrılmış, dul veya çocuğu üniversitede okuyan kadınlara altı birimden herhangi birinde eğitim verildikten sonra bir sertifika veren olan vakıf, eğitim alanların bir kısmının da Göçmen Börekçisi’nde istihdam ediyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!