Ege-Koop'tan gurbetçiye özel fırsat

Güncelleme Tarihi:

Ege-Kooptan gurbetçiye özel fırsat
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2018 19:08

Türkiye'nin incisi İzmir'de tam 34 yıldır 150 bin kişiyi uygun koşullarda mülk sahibi yapan Ege-Koop, bu kez Avrupa'daki Türkler için özel fırsat hazırladı.

Haberin Devamı

 

İzmir'de tamamı deniz manzaralı Körfez Evleri projesinde Euro'yu 6.95 Türk Lirası'na sabitleti. Ege-Koop, Türkiye'nin en modern şehri İzmir'deki projesinde 55 bin 859 Euro'dan başlayan fiyatlarla hayallerindeki eve kavuşma fırsatı sundu.

 

Konut sektöründe 34 yıllık bir tecrübeye sahip ve 200 ayrı kooperatifin çatı kuruluşu olan Ege-Koop, bugüne kadar 2 milyar dolar yatırımla sadece İzmir'de 12 ayrı kent kurdu. Ürettiği konutlarda 150 bin kişi, huzurlu bir yaşam sürürken Ege-Koop bu kez 13. Projesi olan İzmir Körfez Evleri'nde gurbetçiler için altın fırsat sundu.

 

KUR SABİTLENDİ

İzmir'in en prestijli ilçesi Çiğli'de zemin katlar da dahil olmak üzere tamamı deniz manzarasına sahip İzmir Körfez Evleri projesi için Euro'yu 6.95 Türk Lirası'na sabitledi. Temeli geçen yıl atılan ve  2019 yılı Haziran-Temmuz aylarında tamamlanacak olan  “Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri” projesinde inşaatların seviye oranı yüzde 60'ı geçerken dairelerin yüzde 80'i satıldı. Kalan son 15 daire için de gurbetçilere özel bir fırsat hazırlandı. Yüzme havuzlu, otopark sorunu olmayan alt yapısı tamamlanmış daireler 55 bin 859 Euro'dan başlayan fiyatlarla gurbetçilere özel satışa sunuldu.

 

ALTIN YATIRIM

Haberin Devamı

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye genelinde konut fiyatlarında döviz fiyatlarındaki artış ve inşaat malzemelerine gelen zamlarla artışların başladığına dikkat çekerek “Yurtdışında alın terini döken gurbetçilerimiz için hem hayallerindeki ev kavuşabilmeleri hem de yatırım amaçlı bir fırsat hazırladık. Üstelit bu kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

 

ALAN KAR ETTİ

İzmir Körfez Evleri'nden temeli atıldığı 2017 yılında konut alanların şimdiden yüzde 40 oranında kar elde ettiğine dikkat çeken Aslan, tüm dairelerin deniz manzaralı olduğunu belirterek “Hiçbirinin karanlık odası yok” dedi. 2019 yılının ikinci yarısında inşaatı tamamlanacak İzmir Körfezi Evleri'nde 2+1 daireler brüt 121 metrekare, 3+1 daireler ise brüt 145 ve 168 metrekare olarak iki farklı tipten oluşuyor, dairelerin tümü lüks konutlar olarak tasarlandı” diye konuştu. Aslan Ege-Koop projeleri hakkında www.egekoop.org.tr adresi ile +902324840707 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini söyledi.

 

BAKMADAN GEÇME!