Çeşme’ye Uzakdoğulu ilgisi

Güncelleme Tarihi:

Çeşme’ye Uzakdoğulu ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 04:12

Alaçatı Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayriye Çiçek Aslan, Çeşme’nin, denizi, havası, yemekleri ve eğlence sektörüyle herkesin gözdesi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

 

TÜRKİYE’’nin önemli turizm cennetlerinden Çeşme, denizi, havası, yöresel yemekleri ve eğlence sektörüyle yerli-yabancı çok sayıda ziyaretçi ağırlıyor. Alaçatı Turizm Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Hayriye Çiçek Aslan, Çeşme’nin özellikle Uzakdoğu ülkelerinden çok ziyaretçi aldığını belirterek, “Bu yıl pandemiden sonra yasaksız ilk yılımız. Misafirlerimizi dolu dolu ağırlayabileceğimiz bir yıl. Bu sene bizim için daha yoğun ve heyecanlı. Ot Festivali ile aslında sezon başlamış oldu. Doluluk oranları şu anda orta seviyelerde. Daha çok yabancı turistlere ev sahipliği yapıyoruz. İşletmeler, oteller, etkinlikler hazır” dedi.
Otellerde şu anda yüzde 70-80 doluluğa ulaştıklarını kaydeden Aslan, “Ağustos için ön rezervasyonlar alındı. İzmir’e yakınlığımız ve ulaşım kolaylığı ile beraber kapılarımız yerli turistlere de açık. Yabancı turistlerin de buraya gelmesi için çeşitli kampanyalar başlatıyoruz. Çeşme yazın deniziyle, sokaklarıyla, eğlencesiyle güzelleşirken; kışın da doğa yürüyüşleriyle, kumsalıyla turizme katkı sağlıyor. Ege’nin lezzetlerini tatmak isteyen, Ege’yi görmek isteyenler yola Çeşme’den başlıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

Çeşme’ye Uzakdoğulu ilgisi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!