Çeşme polisinin büyük başarısı

Güncelleme Tarihi:

Çeşme polisinin büyük başarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2017 14:23

İZMİR'in  Çeşme ilçesinde Belediye'nin düzenlediği ve 200 bine yakın ziyaretçinin ağırlandığı 8. Alaçatı Ot Festivali, Çeşme Emniyet Müdürlüğü'nün aldığı önlemler sayesinde, hiçbir adli olay olmadan, huzur ve güven içinde tamamlandı.

Haberin Devamı

 

Polis Teşkilatı'nın 172. kuruluş yıl dönümü, Çeşme'de de törenlerle kutlandı. Sabah saatlerinde, Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan kutlama törenine, Çeşme Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Kocakara, polis memurları ve vatandaşlar katıldı. Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer'in Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Cumhuriyet Meydanı'ndaki tören, Atatürk Anıtı'nın önünde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, Polis Teşkilatı'nın 172'inci kuruluş yıl dönümü törenlerinin ardından yaptığı açıklamada, emniyet teşkilatı olarak aldıkları önlemler ve vatandaşların duyarlılığı sayesinde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Alaçatı Ot Festivali'nin olaysız, huzur ve güven içerisinde tamamlanmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Yılmazer, mesleklerinin öneminden söz ederek, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Vatandaşlarımızın huzur ve güvenini sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Alaçatı Ot Festivali'ni hiçbir olay olmadan, yüz akıyla geçirdik. 200 bin civarında katılımın olduğu, 750'ye yakın tezgahın kurulduğu ve binlerce özel araç ve otobüsün geldiği etkinliğin olaysız tamamlanması ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde eğlenebilmeleri bizler için memnuniyet verici. Vatandaşlarımızın da gayreti çok önemliydi. Yanlarından gelip geçenlerin kuşku verici olmaları durumunda bizleri aradılar. Bu da bizim çalışmamızı kolaylaştırdı. Vatandaşlarımız, birbirlerine sevgi, saygı içinde davranarak dört gün boyunca gönüllerince eğlendiler. Duyarlı davranan vatandaşlarımıza, emniyet teşkilatı olarak, arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum."

Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çeşme İlçe Jandarma Komutan Vekili Teğmen Ahmet Çalışkan ve Sahil Güvenlik komutanları İlçe Emniyet Müdürü Yılmazer'i makamında ziyaret ederek, Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!