Berna Sipahi Fuar’da kitaplarını imzalayacak

Güncelleme Tarihi:

Berna Sipahi Fuar’da kitaplarını imzalayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2019 12:01

“Hayallerimden besleniyorum. Hayallerimi gerçekleştirme çabam beni motive ediyor” diyerek hayata bakışını özetleyen Berna Kumaş Sipahi’nin ikinci romanı “Bir Günah Bir Sevap” Doğan Kitap’tan raflarda yerini aldı.

Haberin Devamı

 

Sipahi, TÜYAP 24. İzmir Kitap Fuarı’nda imza gününde kitapseverlerle buluşacak. 13 Nisan Cumartesi saat 14.00’te Doğan Egmont Standı’nda “Atlas’ın Dünyası” serili çocuk kitaplarını ve saat 16.00’da Doğan Kitap Standı’nda “Bir Günah Bir Sevap” kitabını imzalayacak.

Kendini en iyi ifade etme biçimini yazmak olarak gören Sipahi, yazma denemelerine 2003 yılında haftalık bir dergide başladı, 2010’da kurduğu www.sirkadinlar.com isimli kadın portalı ile kendini yazarak ifade etmek isteyen başka kadınlara da bir kapı açtı. Bu portalda “Olgun Kadın” takma adıyla yazdığı ve üç baskı yapan “Gökten Üç Elma Düşmüyor” isimli ilk romanı 2017’de yayınlandı.

Berna Sipahi Fuar’da kitaplarını imzalayacak

Haberin Devamı


İKİNCİ ROMANINI YAZDI
Oğlu Atlas’ın doğumuyla ona anlattığı masal ve hikâyeleri yazıya döken Sipahi’nin, “Atlas’ın Dünyası” isimli dörtlü hikâye serisi 2018’de okuyucuyla buluştu. Yazarın ikinci romanı “Bir Günah Bir Sevap” yaralarını sarmak yerine yaralarına sarılmış insanların bir hayat oyunu üzerinden yeniden hayata sarılma çabasını anlatıyor.
Berna Kumaş Sipahi, yeni kitabının önsözünde, “Hayatı günahıyla sevabıyla yaşayıp pişmanlık duymayacaksın. Bileceksin ki, neyi seçersen seç, aklın hep seçmediğinde kalacak. O zaman yaşadığının her anın tadına varacak ve cesur olacaksın. Çünkü, hayat cesurları sever. Bu kitabı eşleri, sevgilileri tarafından aldatılmış, yaralarını sarmış ya da sarmaya çalışan tüm insanlara hediye etmek istiyorum” diye yazıyor.  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!