Festivalin konukları Başkan Aksu’yu ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Festivalin konukları Başkan Aksu’yu ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2016 12:20

Festivalin konukları Başkan Aksu’yu ziyaret etti

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - 39. Uluslararası Giresun Aksu Festivali’ne katılan halk oyunları ekipleri ile Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) temsilcileri Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret etti.

Festivale katılan Slovenya, Makedonya, Gürcistan, Azerbaycan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, kardeş şehirler Polatlı ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve CİOFF temsilcilerinin ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Kerim Aksu, bu yıl bazı endişelerden dolayı arzu edilen katılımın olmadığını anlattı, “Ancak gelecek yıl çok daha güzel bir festival olacağını şimdiden söylüyorum. Hepiniz festivalimize emek verdiniz, renk kattınız, misafirimiz oldunuz. Sizleri buradan memnun göndermek en büyük dileğimiz. Ülkelerinize buradan selam götürün. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Misafir ekip temsilcileri ise, Giresun’u ve Aksu Festivali’ni çok sevdiklerini belirterek  herkesin kendilerine çok iyi davrandığını söylediler ve Başkan Kerim Aksu’ya teşekkür ettiler. Dünya Festivaller Birliği (CIOFF)Türkiye temsilcisi Savaş Tuğsavul ve Muammer Aslan da, Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya CIOFF üyeliği ve ekipler adına plaket takdim etti. Hediyelere teşekkür eden Başkan Aksu da ekiplere fındık, ‘Fındık Başımın Tacı’ plaketi ve Türk bayraklı belediye flaması hediye etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!