Girişimci işadamı Ali Dağdelen Cumba Künefe’de ünlüleri ağırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Girişimci işadamı Ali Dağdelen Cumba Künefe’de ünlüleri ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2020 14:23

Gaziantep’te hizmet veren ve 40 farklı çeşitte künefe sunan Cumba Künefe, tatlıyı seven ünlü isimlerin de radarına girdi. Mekanında bugüne dek Pınar Altuğ’dan Hande Yener’e, Aslı Hünel’den Ahmet Selçuk İlkan’a çok sayıda sanatçıyı ağırlayan girişimci Ali Dağdelen, “Gaziantep’e gelen sanatçılarımız Cumba tatlılarını yemeden dönmüyor” dedi.

Haberin Devamı

 

Girişimci işadamı Ali Dağdelen’in 2012 yılında Gaziantep’te açtığı Cumba Künefe, tatlı tutkunlarının uğrak mekanı haline geldi. Klasik künefeye alternatif getirerek 40 farklı çeşitte künefe hazırlayan ve bu konuda sektöre öncülük eden Dağdelen, birçoğunun patentini aldığı tatlılarıyla geniş bir müdavim kitlesi yarattı. “Gurme turizmi için Gaziantep’e gelen herkesin elinde bir ‘gidilecek mekanlar listesi’ var ve o listelerin en başında da Cumba Künefe’nin adresi yazıyor” diyen başarılı işadamı, Cumba’yı tercih edenler arasında Türkiye’nin en ünlü sanatçılarının da olduğunu söyledi.

Girişimci işadamı Ali Dağdelen Cumba Künefe’de ünlüleri ağırlıyor


GAZİANTEP’E GELEN UĞRAMADAN DÖNMÜYOR

Cumba Künefe’de ağırladığı ünlü sanatçılara tatlıları üzerine isimlerini yazarak ikram eden Ali Dağdelen, birçok ismin de kendisine en yakın zamanda mekana yeniden gelmek istediğini söylediğini aktardı: “Tatlılarımızın methini duyarak Cumba Künefe’ye gelen çok sayıda ünlü sanatçımız var. O isimler arasında Pınar Altuğ, Hande Yener, Berdan Mardini, Murat Kurşun, Nergis Kumbasar, Didem Arslan, Nursel Köse, Sinan Tuzcu, Aşkım Kapışmak, Ahmet Selçuk İlkan, Aslı Hünel, İdo Tatlıses ve Hayrettin Karaoğuz da bulunuyor. Birçoğu da bir sonraki Gaziantep ziyaretlerinde Cumba’ya mutlaka yeniden geleceklerini söyledi. Böylesi önemli isimlerin tercihi olduğumuz için mutluyuz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!