Mumcu'dan Barçın'a hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Mumcudan Barçına hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:51

Mumcu'dan Barçın'a hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

 

 
ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Mumcu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Genel Sekreterlik İdari Hizmetler Başkanı Dr.Erdinç Özkurt'ta katıldı.
İl Sağlık Müdürü Dr.Ali Mumcu'ya, Müdür Yardımcıları Dr.Babür Mimtaş, Dr.Ferhat Aslan ve Yüksel Solmaz eşlik ettiler. Genel Sekreter Barçın, "Eskişehir'de göreve başladığım andan itibaren Genel Sekreterliğimiz, bağlı hastanelerimizi ve cefakar sağlık çalışanlarımızı tanıma ve yeni projeler üretme aşamasındayız. Durmadan yorulmadan çalışacağız. Bu aşamada ziyaretiniz bizlere moral ve motivasyon verdi. Eskişehir'deki yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi ve kaliteli sağlık hizmeti sunmanın arayışı içerisinde olacağız. Başta İl Sağlık Müdürlüğümüz olmak üzere ilimizdeki  gerek sağlık kurumları gerekse diğer kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Göreve yeni başlamasından dolayı Barçın'ı tebrik eden  İl Sağlık Müdürü Mumcu, "Yapıcı bir işbirliği içerisinde olacağımıza ve sağlık camiasının gücüne güç katacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızda Başarılar dilerim"  dedi. 
-
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!