Edirne'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Edirneden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 16:57

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Ses-Sizsiniz Spor Kulübü Başkanı İlknur Acar, kulübün umut olmaya devam ettiğini bildirdi.

Acar, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'de yaşayan 17 yaşındaki serabrel palsi hastası gence yardım ettiklerini belirtti.

Gencin fizik tedavisine devam etmesi gerektiğini aktaran Acar, "Hastanede yaptığı fizik tedavilerini evinde de devam etmesi için gerekli rehabilitasyon ürününü gence hediye ettik. Ayrıca el ve ayaklarını güçlendirecek dijital göstergeli kondisyon bisikleti de verdik. Gence ve ailesine verdiğimiz sözü tuttuk" ifadelerini kullandı.

-Kadın girişmcilerden DSİ'ye ziyaret

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu DSİ 11. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Edirne Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Elmas Aslan, ziyarette yaptığı konuşmada, kadınların iş hayatında daha fazla yer alması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Edirne'deki kadın girişimcilerin bilinçli olduğunu anlatan Aslan, "Birey, aile ve toplum olarak suyu israfa kaçmadan kullanmaya duyarlılık göstermeliyiz. Çocuklarımızın sağlıklı içme ve kullanma suyuna sahip olabilmelerinin bizlerin sorumluluğunda olduğu bilinciyle hareket etmeli ve bu bilincin toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırılması noktasında gereken çabayı göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı ve Bölge Müdür Yardımcısı Yunis Şenol da ziyaretten memnuniyet duyduğunu kaydetti.

-Akaryakıt istasyonları denetlendi

Edirne'deki akaryakıt istasyonları denetlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 120 akaryakıt istasyonunda denetimlerde bulunulduğu belirtildi.

İstasyonlarda 339 ulusal marker ölçümü yapıldığı aktarılan açıklamada, "Kullanımdaki bin 634 adet akaryakıt sayacının 696 adetinde miktar kontrolü yapılmış olup 1 adet akaryakıt sayacının eksik verdiği tespit edilmiştir. Yani yüzde 99,8 oranında uygunluk saptanmıştır. Bin 634 adet akaryakıt sayacından 3 adet akaryakıt sayacının ise damga süresi dolduğu halde kullanıldığı tespit edilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, sayaçların eksik verdiği istasyon ile damga süresi dolmuş akaryakıt sayacı kullananlara toplam 5 bin 476 lira ceza uygulandığı kaydedildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!