Utanmaza bak

Güncelleme Tarihi:

Utanmaza bak
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 11:07

Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, Almanya’da yaşayan bir aile, uyuşturucu kullanan kızları M.T.K.’yı kurtarmak için Bursa’da yaşayan ve dini konularda eğitim verdiği öne sürülen Abdulaziz A.’dan yardım istedi. Abdulaziz A. da aileye, kızlarını Bursa’ya götürüp, dini konularda eğitmek için kendisine teslim etmelerini söyledi. Aile teklifi kabul etti.

Haberin Devamı

 

Abdulaziz A.,17 yaşındaki kızı Bursa’ya getirdi. Otelde kalamayacağını söyleyen Abdulaziz A., M.T.K.’yi ablasının evine götürdü. Abdulaziz A., evde M.T.K.’ye iddiaya göre 3 kez cinsel istismarda bulundu. Abdulaziz A., ertesi sabah kapıyı kilitleyerek evden ayrıldı. Evin penceresinden atlayarak kurtulan M.T.K., ailesini arayıp yardım istedi. Genç kız, ailein yönlendirmesiyle polise şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Abdulaziz A., tutuklandı.

‘BENİMLE GÜREŞ TUTTU’

Çocuk İzleme Merkezi’nde ifadesi alınan M.T.K., “Benimle güreş tuttu. Bu sırada beni öptü. Ardından, bazı olayların aramızda kalmasını söyleyerek 3 kez cinsel istismarda bulundu. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.
Abdulaziz A. ise ifadesinde, “M.T.K.’nin ailesine yardım için söz verdim. Kızı Bursa’ya getirdim. O gece ablamın evinde kalması için teklifte bulundum, kabul etti. Gece güreş yaparken beni tahrik etti. Sonra rızası ile cinsel ilişkiye girdim” dedi. Abdulaziz A., hakkında Bursa 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde, ‘çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak’ suçlarından toplam 46 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!