10 Bin Fidan Toprakla Buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

10 Bin Fidan Toprakla Buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2015 18:01

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN EŞİ EMİNE ERDOĞAN'IN ÖNCÜLÜĞÜNDE 81 İLDE BAŞLATILAN BEREKET ORMANLARI PROJESİ KAPSAMINDA VALİ YUSUF ODABAŞ’IN EŞİ SONGÜL ODABAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA, BAYBURT’TA OLUŞTURULACAK SEVGİ ORMANI İLE İLGİLİ TOPLANTI DÜZENLENDİ.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde 81 ilde başlatılan Bereket Ormanları projesi kapsamında Vali Yusuf Odabaş’ın eşi Songül Odabaş’ın başkanlığında, Bayburt’ta oluşturulacak sevgi Ormanı ile ilgili toplantı düzenlendi.
Toplantıya Vali Yusuf Odabaş’ın eşi Songül Odabaş’ın yanı sıra Garnizon Komutanı M.Nail Yiğit’in eşi, Belediye Başkanı Mete Memiş’in eşi, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Selçuk Coşkun’un eşi, Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca’nın eşi, Vali Yardımcısı Ali Gökay’ın eşi, Belediye Encümen Üyesi Filiz Öztürk ve Belediye Encümen Üyesi Şahin Kızılaslan’ın eşi, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak’ın eşi, SYD Vakfı Müdürü Fatime Öztürk Ayık, Kadınlar Derneği Başkanı Leyla Karabulut, Kızılay Bayburt Şube Başkan Yardımcısı Günay Göktürk ve Ağaçlandırma Şefliği temsilcisi Yaşar Arısoy katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Vali Yusuf Odabaş’ın eşi Songül Odabaş; “Burada asıl amaç gençlerimize ve çocuklarımıza ağaç ve orman sevgisini aşılamaktır. Şahsen ben bir fidan veya bir çiçek diktiğim zaman çok mutlu oluyorum. Çocuklarımızın da o mutluluğu tatmaları gerekiyor. Gönül Elçileri projesi altında olduğu için adını da Gönül Elçileri Sevgi Ormanı koyuyoruz. Proje her yıl tekrarlanacak ve her yıl bir başka orman oluşturulacaktır. Küçük yaştaki çocuklarımızı bu gibi şeylerde eğiterek gelecekte onlara havadar, oksijeni bol bir Türkiye bırakacağız. Böylelikle gelecek nesillerimizin zinde zihinli nesiller olmasını sağlamış olacağız.” Diyerek toplantıya katılanlara katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür etti.
"Gönül Elçileri Projesi" çerçevesinde hayata geçirilen proje ile 26 Mart 2015 tarihinde Aslan dağı Vilayet ormanı içerisinde 50 dönümlük bir alanda 10 bin fidanın toprakla buluşması hedefleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!