TURİZMİN RENGİ “MAVİ”!

Güncelleme Tarihi:

TURİZMİN RENGİ “MAVİ”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2021 09:53

Yaşadığımız zorlu süreçte “Mavi’ye” hiç olmadığı kadar fazla ihtiyacımız var.

Haberin Devamı

“Mavi” şimdi tatile çıkmak için bir sebebin rengi olduğu kadar kendimizi doğru ifade edebilmemiz adına da aynı zamanda bir sonucun rengidir.

Önümüzün açılabilmesi için olabildiğince tez zamanda “Mavi’ye” dönmemiz gerekiyor. Turizmin Başkenti Antalya bir anlamda “Mavi” ile dünya turistinin sevgilisi olmadı mı? O halde herhangi başka bir renk Antalya’ya “Mavi” kadar yakışmayacaktır.

Turizm hareketimizi bu sıkışmışlığından hep birlikte atacağımız kararlı adımlarla kurtarabiliriz. Hepimize düşen önemli görevler olduğu kesin. Düzenli aşılama çalışmaları ile artan gücümüzü alacağımız tüm kişisel ve toplumsal önlemlerle pekiştirmemiz gerekiyor. Bu artık önce ülkemize sonra da şehrimize karşı bir gönül borcumuz haline gelmiştir. Turizm hareketimiz sayesinde ekmek yiyen binlerce çalışan adına devletin gösterdiği çabaya ayrıca hep birlikte önemli katkılar sağlayabiliriz. Güzel şehrimizin o pırıltılı günlerine tekrar ulaşabilmesi için çok daha özenli olabiliriz. Atacağımız her bilinçli adım sonucu edineceğimiz kazanımlarla bize karşı tedirgin bir tavır sergileyen turizm dünyasına çok anlamlı mesajlar verebiliriz.

Haberin Devamı

Konaklama tesislerimizde “SAFE TOURISM” anlayışı çerçevesinde oluşturduğumuz önemli gücümüzü yaşadığımız tıkanıklıkları ortadan kaldırabilmek adına çok daha etkin kullanabiliriz.

Salgınla mücadelenin kolay olduğunu hangimiz söyleyebiliriz ?! Ama her şeye rağmen birlikte mücadele etmekten başka seçeneğimiz olmadığını da biliyoruz.

Bu üzüntülü günlerimizden çok özel bir dayanışma ile sağlıklı ve verimli bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz. Uzunca bir kayıp dönemini hep birlikte sonlandırıp tekrar kazanan yine biz olacağız.

“Mavi’ye” dair içimizde en ufak bir kuşku yoktur. Çünkü “Mavi” bizim özgün geçmişimiz ve de huzurlu geleceğimizdir. turizmin ve turizmcinin rengi “Mavi’dir”.

O zaman gönül gönüle “Mavi’ye” yürüyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!