MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

Güncelleme Tarihi:

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2022 10:42

Antalya’da, yaşam mücadelesi veren SMA Tip 1 hastası Sare Uluçay’ın (3) sesini Türkiye’deki müzisyenler duydu. Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçısı Şafak Güç önderliğinde harekete geçen müzisyenler, “Sare’yi el birliğiyle kurtaracağız” mesajı verdi.

Haberin Devamı

ANTALYA’da SMA’nın pençesinde yaşam mücadelesi veren 3 yaşındaki Sare Uluçay’ın tedavi olabilmesi için zaman daralıyor. Şu anda 12,5 kilo olan minik Sare 13,5 kiloyu aşarsa tedavi şansını kaybedecek.

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

Sare’nin Dubai’de gen tedavi olabilmesi için bir destek de Türkiye’deki müzisyenlerden geldi. Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçısı Şafak Güç önderliğinde harekete geçen müzisyenler video çekerek Sare’ye destek çağrısında bulundu.

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

SESSİZ ÇIĞLIĞINA SES OLALIM
Minik Sare’nin sessiz çığlığına ses vermek için harekete geçtiklerini belirten Antalya Devlet Opera ve Bale sanatçısı Şafak Güç, “Türkiye’nin değişik illerinden müzisyen dostlarımın katkılarıyla SMA hastası Sare Uluçay’ın sessiz çığlığına ses vermek istedik. Sare’nin bu hastalıktan kurtulacağına yürekten inanıyoruz. Valilik denetiminde olan hesap numarasında paranın yüzde 43’ü toplandı. Eğer sesimizi duyurabilirsek Sare’yi çok yakında tedavisini gerçekleştirmek için Dubai’ye yolcu edeceğiz. Hem Sare’nin, hem de ailesinin rüyaları gerçek olacak” dedi.

Haberin Devamı

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

‘BİZ DAHA ÇOKUZ’
“Şimdi birlik olma zamanı” diyen müzisyen Güç, “Elbette SMA hastalığının tedavisi pahalı ve ülkemizde de bu hastalıkla mücadele eden pek çok çocuk ve ailesi var. Hasta sayısı çok ama biz daha çokuz. Önemli olan tek yürek ve birlik olmak. Gelin bu yavrularımızı el birliği ile kurtaralım” diye konuştu.

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

‘BİRLİKTE YAŞATACAĞIZ’
Sare’ye destek videosu çekerek sosyal medyada paylaşan müzisyenler video sonunda “Sare’yi el birliğiyle yaşatacağız” mesajı verdi. Müzisyenler arasında Burcu Soysev, Ali Yılmaz, Fahrettin Arda, Eren Bebek, Ali Aykaç, Şafak Akkoyun Yurtseven, Levent Yeğenoğlu, Selin Dilek, Murat Kaya, Tayfun Ünver, Ferhat Başbağ gibi isimler bulunuyor.

Haberin Devamı

MÜZİSYENLER SARE İÇİN TEK SES OLDU

76 BİN KAHRAMAN ARANIYOR
ANTALYA’da Süleyman ve Tülay Uluçay çiftinin ilk çocukları olan Sare’ye , 5 aylıkken Spinal Müsküler Atrofi (SMA) tip 1 tanısı koyuldu. Şu anda 6 makineye bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Sare, konuşamıyor, isteklerini gözüyle anlatıyor. Sare Uluçay’ın Dubai’de gerçekleştirilecek gen tedavisi için 76 bin kişinin 200 TL destekte bulunması yeterli olacak. Valilik izinli kampanyaya destek olmak için Ziraat Bankası’na TR18 0001 0023 4248 6247 4850 14 İBAN numaralı Süleyman Uluçay hesabında açıklama kısmına SARE yazarak yardımda bulunabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!