MarkAntalya ışıl ışıl

Güncelleme Tarihi:

MarkAntalya ışıl ışıl
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2024 11:59

ANTALYA’nın en renkli alışveriş merkezlerinden olan MarkAntalya’da düzenlenen, ‘Persian Shopping Fest / İran Alışveriş Festivali’ tüm coşkusu ile bu yıl da devam etti. Alışveriş merkezi, Nevruz döneminde Antalya’ya gelen İranlı turistler için düzenlediği etkinlikte dünyaca ünlü sanatçılara ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

KEYİFLİ ALIŞVERİŞ

18 Mart’ta başlayan ve 4 Nisan’a kadar devam eden ‘Persian Shopping Fest’le Markantalya; alışveriş keyfini eğlenceyle birleştirerek İranlı ziyaretçilerine unutulmaz bir Nevruz yaşattı. Persian Shopping Fest; İran pazarında faaliyet gösteren acenteler aracılığıyla ve münferit gelen yerli ve yabancı tüm ziyaretçiler için alışverişi, nevruz süresince ihtiyaçlardan öte, keyfe dönüştürdü.

İMZA GÜNÜ DÜZENLENDİ

Festivalin alışveriş ayağı tüm hızıyla sürerken, MarkAntalya Alışveriş Merkezi’nin İranlı ziyaretçileri için hazırladığı organizasyonlardan ilki 22 Mart Cuma günü ünlü İranlı pop ve hip hop şarkıcısı-söz yazarı Sasy ile gerçekleştirildi. Festival kapsamında Antalya’ya gelen Sasy, İranlı hayranlarıyla imza gününde buluştu. AVM’yi dolduran İranlılar, sanatçı ile fotoğraf çektirebilmek ve ona sarılabilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Festival etkinlikleri, 27 Mart Çarşamba günü İran asıllı Amerikalı Kamran ve Hooman kardeşlerin imza günü ile devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!