Kumbaralardaki iyilik LÖSEV'e bağışlandı

Güncelleme Tarihi:

Kumbaralardaki iyilik LÖSEVe bağışlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 11:41

Kumbaralardaki iyilik LÖSEV'e bağışlandı

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Bahçeşehir Koleji öğrencileri, 'Kumbaramdaki İyiliği LÖSEV İle Paylaşıyorum' projesi kapsamında kumbaralarında biriktirdikleri paraları LÖSEV'e bağışladı.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri ilkokul öğrencileri projede yer alan 100 öğrenciyi temsilen, öğretmenleri ve okul yöneticileriyle birlikte Türkiye İş Bankası şubesine giderek, banka tarafından dağıtılan kumbaralarda biriktirdikleri parayı LÖSEV'e bağışladı. Projenin birkaç aşaması olduğunu anlatan danışman Yücel Aslan; “Lise öğrencilerimiz Finansal Okur Yazarlık dersi kapsamında ilkokul öğrencilerine tasarrufun önemi hakkında sunum yaptı. 2'nci aşamada öğrenciler, değerler eğitiminden geçti. 3'üncü aşamada öğrencilere Türkiye İş Bankası sponsorluğunda temin edilen kumbaralar dağıtıldı ve okulda LÖSEV standı açıldı. Ayrıca LÖSEV genel merkezden gelen uzmanlar, öğrencilere lösemi hakkında sunum yaptı. Stanttan elde edilen gelir ve kumbaralardaki biriken paralar Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV'in hesabına yatırıldı" dedi.

TOPÇU ÖRNEK OLMASINI DİLİYORUZ

Manavgat Türkiye İş Bankası Müdürü İsmail Ufuk Topçu ise "Böyle bir projede yer almaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. LÖSEV'in, tedavi noktasında yaşanan para sıkıntılarını anlatması bizleri çok duygulandırdı. Bu maddi sıkıntıları gidermek adına biz de kumbara dağıtarak katkıda bulunmak istedik. Bu öğrencilerimiz de küçük yaşlarında böyle bir örneğe imza attı. Onlarla gurur duyuyoruz ve herkese örnek olmasını temenni ediyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!