GÜNEŞ ARTIK SARE'YE DOĞACAK

Güncelleme Tarihi:

GÜNEŞ ARTIK SAREYE DOĞACAK
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2022 09:21

Denizli’den bir firma sahibinin SMA’lı Sare Uluçay’ın (3) tedavisi için kalan 5 milyon TL’yi karşılayacağını söylemesine karşın 5 bin TL yatırması ile umutları yıkılan Uluçay ailesinin yüzünü yardımsever vatandaşlar güldürdü.

Haberin Devamı

ANTALYA’da Tülay ve Süleyman Uluçay çiftinin SMA hastası 3 yaşındaki kızları Sare Uluçay’ın (3) gen tedavisi için gerekli para tüm olumsuzluklara rağmen gönüllülerin desteğiyle toplandı. Denizli’deki bir firma sahibinin tedavi için kalan 5 milyon TL’yi karşılayacağını söylemesine karşın 5 bin TL yatırması ile umutları yıkılan Uluçay ailesinin yüzünü vatandaşlar güldürdü. Ailenin ve minik kızın durumuna üzülen vatandaşlar kampanyaya destek olmak için adeta birbirleriyle yarıştı. Kısa süre içinde tedavi parası toplandı.

BİTTİĞİNİ SARE DUYURDU
Hastalığı nedeniyle konuşamayan minik Sare, paranın toplandığı haberini kaldırdığı “Bitti” yazılı pankartla duyurdu. Anne Tülay Uluçay da “Bitti güzel kızım” dedi.

MUCİZEM GERÇEKLEŞTİ
Mucizesinin gerçekleştiğini dile getiren Tülay Uluçay, “Güneş artık Sare için doğacak demiştim. Bugün güneş Sare için doğdu. Çok mutluyum” dedi. Şu an paramız tamamlandı. Paranın hastaneye aktarılması kaldı. Raporlarımızı ve biletlerimizi alıp Dubai’ye doğru yola çıkacağız” dedi.

Haberin Devamı

YUMURTALARINI BİLE VERDİ
Sare’nin kampanyasına destek olan gönüllülere teşekkür eden Tülay Uluçay şöyle konuştu: “En düştüğümüz anda sizler vardınız yanımızda. Bize hep destek oldunuz. Kocaman bir ailemiz oldu. İyi ki yanımızdasınız İyi ki varsınız. 11 , 5 aydır mücadelemizi bugün tamamladık. Sevincimize ortak olan herkese teşekkür ediyoruz. Kimin ne kadar gücü varsa vermeye çalıştı. Herkesten Allah razı olsun. Tarhanasını, bulgurunu, yumurtasını satarak Sare’ye yardım eden teyzelerimiz amcalarımız oldu. Kendi çocuğunun zamanından alıp Sare'miz için çalışan gönüllülerimiz oldu. Ben bunları unutamam. Evlerinde lahmacun börek yapıp sattı insanlar. Allah hepinizden razı olsun.”

KUMBARASINI VEREN ÇOCUKLAR
Sare için kumbarasını bağışlayan çocukların olduğunu bunun kendisini çok etkilediğini anlatan anne Tülay Uluçay, “Kumbarasını veren çocuklar oldu. Sare’ye mektup yazan çocuklar oldu. Biz o mektupları saklıyoruz. Sare okuma yazma öğrenince onların hepsini okuyacak” dedi.

UMUDUNUZU KAYBETMEYİN
SMA hastası çocukları olan ailelere de seslenen Uluçay, şöyle konuştu: “Umudunuzu asla kaybetmeyin. Hep dua edin. En çıkmaza girdiğinizde bile Rabbim size güzel bir kapı açacaktır. Ben hep kızımı yaşatmak için dua ettim.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!