ANSİAD’IN ‘MEDYA ÖDÜLÜ’ HÜRRİYET’E

Güncelleme Tarihi:

ANSİAD’IN ‘MEDYA ÖDÜLÜ’ HÜRRİYET’E
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2022 09:52

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (ANSİAD) 1995 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak verdiği, ‘Yılın Medya Ödülü’, ‘Yılın Sanat Ödülü’ ve ‘Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü’ açıklandı.

Haberin Devamı

ANSİAD’dan yapılan açıklamaya göre, ‘2021 Yılın İş İnsanı Ödülü’, Antalya’nın değişmesi, gelişmesi ve güçlenmesi yönünde gösterdiği yaratıcı ve girişimci çabaları, sosyal sorumluluk bilinci, istihdam kapasitesi ile ülke ve bölge ekonomisini kalkındıran çabaları nedeniyle, Antalya Yenigün Gıda San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Alpagot’a verildi.
‘2021 Yılın Medya Ödülü’ne, 'Finike Portakalına Kıymayın Efendiler' başlıklı köşe yazısı ile Hürriyet Akdeniz tarım köşe yazarı Vahide Yanık layık görüldü.

SANAT ÖDÜLÜ 2 KİŞİYE
'2021 Yılın Sanat Ödülü'nün, sanat alanındaki çalışmalarıyla hem Antalya’nın sanat yaşamına önemli katkılarda bulunması hem de bu çalışmalarını yurt dışında, uluslararası düzeyde sürdürerek Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunması nedeniyle Antalya Devlet Senfoni Orkestrası flüt sanatçısı Lelya Bayramoğulları ile birlikte, kaybolmaya yüz tutmuş eserlerin ve çalgıların yeniden topluma kazandırılması için yaptığı çalışmaları ve Türk halk müziğine yaptığı katkılar nedeniyle Kaş ilçesi Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi müzik öğretmeni Emre Dayıoğlu’na verilmesi kararlaştırıldı.
Ödüller, 15 Ocak 2022 tarihinde düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!