Yenilen yolda rögar slalomu

Güncelleme Tarihi:

Yenilen yolda rögar slalomu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 10:12

Mustafa Kemal Mahallesi’nde yeni asfaltlanan sokaklarda; rögarlar ve yağmur suyu ızgaraları yol seviyesinin altında kaldı. Seviye farkından dolayı zor anlar yaşayan sürücüler, kaza tehlikesine dikkat çekti.

Haberin Devamı

Çankaya Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki bazı sokaklarda geçen hafta asfalt çalışması yaptı. Asfalt yenileme çalışması sonrasında rögarlar ve yağmur suyu ızgaraları, yol seviyesinin altında kaldı. Seviye farkı sebebiyle yolun farklı noktalarındaki çukurlar yüzünden sürücüler de zor anlar yaşamaya başladı. Yol seviyesinden aşağıda kalan rögarlar yüzünden sürücüler kaza tehlikesi atlatıyor. Araçlarıyla seyir halindeyken yol ortasındaki rögarları son anda fark eden sürücüler, ani manevra ve fren yapmak zorunda kalıyor.

BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMELİ

Asfalt çalışmasından memnun olduklarını ancak tehlike arz eden durumun bir an önce çözülmesini isteyen mahalle sakinleri şunları söyledi: “Çalışmalar kısa sürede tamamlandı ama maalesef rögarın yolla aynı seviyede olması gerektiğini unuttular. Muhtemelen rögarların seviyelerini de kaldıracaklar ama bu kez de yeni asfaltlanan yol tekrar kazılmış olacak ve oralara tekrar asfalt atılacak. Yani parça parça iş yapılacak. Hem vatandaşa hem kendilerine eziyet çektiriyorlar.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!