Yaz okulunda final heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Yaz okulunda final heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2019 15:11

Keçiören Belediyesi tarafından ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulları’nın kapanış töreni yapıldı.

Haberin Devamı

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Eğer inanırsanız; Türkiye, Dünya ve Olimpiyat şampiyonalarında başarılar kazanır, gururumuz olursunuz, inanmak başarının yarısıdır” dedi.

18 BRANŞTA 5 BİN 800 SPORCU

Altınok, yaz spor okuluna, 18 branşta 5 bin 800 sporcunun katıldığını, ilçe dışından da büyük talebin olduğunu belirtip şunları söyledi: “110 antrenör görev yaparken, çocuk ve gençler sporla tanıştı. Devletimizin ve milletimizin varisleri sizsiniz, geleceğimizsiniz. Sizleri en iyi şekilde yetiştirmek bizim sorumluluğumuzda. Çok çalışmanız lazım, çalışırsanız muvaffak olursunuz, en kalıcı başarı alın teriyle, emek çekerek ulaşacağınız başarıdır.”

YENİ SPOR TESİSLERİ GELİYOR

“Paten ve buz pateni pisti başta olmak üzere Keçiören’e yeni spor tesisleri kazandıracağız. Sağlıklı olmak için spor yapın. Bir saatinizi sağlığınıza ayırın. En iyi doktor, en etkili antibiyotik spordur. Sportmen bir Keçiören hedefliyoruz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile iş birliği yapacak ve her okulda yüzme takım kurslarının açılmasını isteyeceğiz. Dünya standartlarındaki Etlik Yüzme Havuzumuz ve birçok spor tesisimiz hizmetinizde.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!