Yavru kediler emin ellerde

Güncelleme Tarihi:

Yavru kediler emin ellerde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2020 00:48

Altındağ Belediyesi, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir kedileriyle ilgilenemeyen Leyla Acar’ın kedilerine, mama ve bakım desteği sağladı.

Haberin Devamı

Altındağ’ın Solfasol Mahallesi’nde yaşayan Leyla Acar, rahatsızlığı nedeniyle ilgilenemediği kedileri için Altındağ Belediyesi’nden yardım istedi. Belediye ekipleri Acar’ın evine giderek kedileri besledi, veteriner hekim de kedilerin sağlık kontrolü ile aşılarını yaptı. Hayvan sevmenin dünyayı güzelleştiren, kalplere merhamet aşılayan bir duygu olduğunu belirten Belediye Başkanı Asım Balcı şunları söyledi:

Yavru kediler emin ellerde


İYİLİK İÇİN SU VE MAMA

“Leyla hanım bir süredir rahatsız olduğu için kedilerle ilgilenemiyordu. Yavrular küçüktü ve bakıma ihtiyaçları vardı. Bize ulaştı, biz de kendilerine gereken desteği hemen sağladık. Altındağ’da herkes kapısının önüne bir tas su, birazcık mama koyabilirse, can dostlarımız için çok büyük bir iyilik yapmış olacaktır. Belediye olarak bizler ilçenin çeşitli noktalarına can dostlarımız için mama ve su koymaya devam edeceğiz” dedi.

Yavru kediler emin ellerde


İLGİLENEMEDİĞİM İÇİN ÜZÜLÜYORDUM

Haberin Devamı

Altındağ Belediyesi’nin kendisine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Leyla Acar ise “Kedilerimle ilgilenemediğim için çok üzülüyordum. Hemen geldiler, kedilerimle ilgilendiler. Hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!