Veliler tedirgin

Güncelleme Tarihi:

Veliler tedirgin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 17:28

Dikmen Ahmet Yesevi Ortaokulu’nun hemen yanı başında başlayan inşaat çalışması velileri tedirgin etti. Veliler kazılarda sıraların sallandığını vurguladı.

Haberin Devamı

Dikmen Huzur Mahallesi 1110’uncu Cadde üzerindeki Ahmet Yesevi Ortaokulu’nun yanı başında devam eden inşaat çalışması velilerin tepkisini çekiyor. Veliler, kazılarda sıraların bile sallandığını vurgularken, gürültü nedeniyle de öğrencilerin sağlıklı ders işleyemediğini savundu. Okulun duvarının da inşaat dolayısıyla yıkıldığını aktaran veliler, yerine konulan panelin ise yıkılma riski taşıdığını söyledi. Veliler tepkilerin şöyle dile getirdi:

KAZIDA SIRALAR SALLANDI

“Teneffüse çıkan öğrenciler, yıkılan duvar yerine konulan tahta panelin de yıkılma durumunda risk altında kalıyor. Burada yaşanacak olası bir olumsuzluk okul binası ve bahçesini etkileyecek. Şuana kadar küçük çapta kayma ve çökmeler yaşandı, kazılarda sıralar sallandı. Birkaç gün çalışmalar nedeniyle okula elektrik verilemedi, eğitim aksadı. Ya bu çalışma durdurulsun, yada sürekli denetlenerek ilerlesin. Biz güvenlik için çalışmaların okulun kapalı olduğu günlerde devam etmesini istiyoruz.” Öte yandan, okul yönetiminin konuyu Büyükşehir ve Çankaya belediyelerine dilekçeyle ilettikleri öğrenildi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!