Üşümesin diye aldığı kedi üç yavruyla sürpriz yaptı

Güncelleme Tarihi:

Üşümesin diye aldığı kedi üç yavruyla sürpriz yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2022 21:29

Üniversite öğrencisi Muhammed Emin Bilgin, sokakta beslediği kediyi havalar soğuyunca üşümesin diye evine aldı. Kedi üç yavru doğurarak sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği son sınıf öğrencisi Muhammed Emin Bilgin, sokakta yaşayan ve düzenli olarak beslediği kediyi, havalar soğuyunca üşümesin diye dokuz kişi yaşadıkları öğrenci evine aldı. Birkaç hafta sonra evden farklı farklı miyavlama sesleri duyan Bilgin, koridordaki dolabı açtığında üç yavru sürprizi ile karşılaştı. Yavru kedileri görünce çok mutlu olduklarını belirten Bilgin, şöyle devam etti:

ŞAŞIRDIK AMA MUTLU OLDUK

“Bu kedimizi yaklaşık iki ay önce beslemeye başladık, kendi odamın penceresinin önünde bir kutu yaptım. Oradan hem su ve mama veriyorduk, bir de kutunun içinde kalıyordu. Havalar soğumaya başlayınca eve girmek istedi, biz de geceleri içeri alıyorduk. Benim odamda kalıyordu. Birkaç hafta sonra evde farklı miyavlama sesleri duymaya başladık. Bir gün boyunca aradık, bulamadık. İkinci gün bir baktım ki dolabın içinde üç yavru kediyle bu kedimiz yatıyor. Önce şaşırdık sonra çok mutlu olduk. Yavrular biraz büyüdükten sonra sahiplendirmeyi planlıyoruz.”

BAKMADAN GEÇME!