Ücretsiz sinemada randevular doldu

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz sinemada randevular doldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2021 00:44

Keçiören Belediyesi’nin öğrencilere sömestir hediyesi olarak Deniz Dünyası’nda başlattığı ücretsiz 3D sinema etkinliği, büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Belediyenin internet sitesi üzerinden alınan randevu başvuruları kısa sürede doldu. Film gösterimleri, üç hafta boyunca salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri yapılacak. 5-8, 9-12 yaş grubu için 6 farklı filmin gösterildiği etkinlikte sosyal mesafe kuralları nedeniyle her seansa da HES kodu sorgulamasıyla 30 öğrenci alınıyor. Gösterimler, yaş gruplarına sokağa çıkma serbestliğinin uygulandığı 13.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılıyor. Üç hafta boyunca, 4 gün, 6 film Keçiörenli öğrencilerle buluşacak.

CAM FANUSTA BALIK HEDİYE

Pamuk şekeri, patlamış mısır gibi ücretsiz ikramların yer aldığı etkinlikte çocuklara ayrıca Deniz Dünyası’nda yetiştirilen balık ve cam fanus ile Bilim Dergisi de hediye ediliyor. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sosyal mesafe ve hijyen koşullarını sağlayarak Deniz Dünyası sinema salonumuzdaki film gösterimimizi başlattık. Randevu ile salonumuza aldığımız öğrencilerimize HES kodu sorgulaması da yaptık. Çiçek ve meleklerimize keyifli bir yarıyıl tatili diliyorum” dedi.

Ücretsiz sinemada randevular doldu


GÖSTERİM TAKVİMİ

Haberin Devamı

Bugün Kayıp Balık Nemo filminin gösteriminin yapılacağı etkinliğin gösterim takvimi ise şöyle:
29 Ocak Cuma: Gulliver’in Gezileri
2 Şubat Salı: Lego Batman
3 Şubat Çarşamba: Leylekler
4 Şubat Perşembe: Çılgın Hırsız 3
5 Şubat Cuma: Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı
9 Şubat Salı: Kayıp Balık Nemo
10 Şubat Çarşamba: Gulliver’in Gezileri
11 Şubat Perşembe: Lego Batman
12 Şubat Cuma: Leylekler

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!