Tatsız prova

Güncelleme Tarihi:

Tatsız prova
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2018 15:40

Kırmızı-siyahlılar, oynadığı ilk hazırlık maçında İran ekibi Tractör Sazi’ye 3-2 yenildi.Başkent ekibinin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yeni transferlerden üçüne görev verirken, Nadir Çiftçi attığı iki golle öne çıkan isim oldu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Spor Toto Birinci Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Gençlerbirliği, hazırlıklarını Kızılcahamam’da sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, burada oynadığı ilk maçta İran Ligi takımlarından Tractör Sazı ile karşılaştı. Başkent ekibi sahadan 3-2 yenik ayrıldı.
Başkent ekibinin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, yeni transferlerden Bekir Yılmaz, Yasin Pehlivan ve Nadir Çiftçi’ye bu müsabakada görev verdi. Yeni gelenlerden kaleci Hakan Arıkan, karşılaşmada forma giymezken, 90 dakika kaleyi Taha korudu. Geride kalan sezon kadroda düşünülmeyen ve bu sezon başı takımla çalışmalara başlayan yabancı oyunculardan Bady ve Matei de hazırlık maçında sahada yer aldı.
Oyunun ilk bölümünde rakibine oranla daha atak bir görüntü sergileyen Gençlerbirliği, Ahmet İlhan Özek, Deniz Yılmaz ve Bekir Yılmaz ile yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi.
Devrenin son bölümünde dengeyi kuran İran temsilcisi, 41. dakikada Danial İsmael’in golü ile 1-0 öne geçti. 2 dakika sonra, Reza Abdi’nin ceza sahası dışından attığı şut filelere gitti ve Tractör Sazi ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya daha etkili başlayan Gençlerbirliği, 53. dakikada farkı bire indirdi. Serdarcan’ın ceza alanı içinde düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı, yeni transferlerden Nadir Çiftçi gole çevirdi.
57. dakikada fark yeniden ikiye çıktı. Danial İsmail, kendisinin ve takımının ikinci golünü atıp, durumu 3-1’e getirdi. Sonraki bölümde baskısını artıran Gençlerbirliği, 88. dakikada, Jailton’un pasında Nadir Çiftçi’nin ayağından bir gol daha bulup, skoru 3-2 yaptı. Kalan kısa süredeki çabalar sonucu değiştirmedi ve kırmızı-siyahlılar, ilk hazırlık maçında sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!