Tarihi kulübümüz yalnız yürümesin

Güncelleme Tarihi:

Tarihi kulübümüz yalnız yürümesin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2023 14:52

Başkan Niyazi Akdaş’ın ekonomik sorunları aşmak için elinden geleni yaptığını dile getiren genç teknik adam, “100 yaşını kutlayan kırmızı-karaların yeri Süper Lig’te üst sıralarda bulunmak, Avrupa kupalarına katılım sağlamaktır” dedi. 

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, geride kalan sezonun son bölümünde, takımı kümede tutma adına cenderenin içinden geçtiklerini ve sonuçta başarılı olduklarını hatırlatıp, “Yeni sezona yeni hedeflerle başlayacağız. Gençlerbirliği 100 yıllık bir camia. Tarihi kulübün yeri bana göre kesinlikle bu lig değil. Gençlerbirliği, Süper Lig’de üst sıralarda bulunmalı, Avrupa kupalarına katılım sağlamalı, altyapısından milli oyuncular çıkarmalı ve bunları da dünya piyasasına taşımalı. Bunlar, doğru bir plan ve proje dahilinde gerçekleşebilir. Bunun için de önce sağlam adımlarla gitmek gerekir” diye konuştu.

FABRİKANIN BACASI HEP TÜTMELİ

Başkan Niyazi Akdaş’ın ekonomik problemleri aşmak için elinden geleni yaptığını ifade eden Kaloğlu, şunları söyledi:
“Başkanımızın biraz yalnız kaldığını düşünüyorum. Ankara’nın böyle köklü bir camiaya sahip çıkması gerekir. Sponsorluk anlamında kim bize ne katkı sunarsa çok seviniriz. Taraftarlarımız bize destek oluyor, onların daha fazla kombine almasını isteriz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret ettik, sağ olsun yardımcı olacağını söyledi. Bu tip şeyler köklü bir camianın ayakta kalmasını, bacasının tütmesini sağlar. 2 bin-2 bin 500 lisanslı oyuncusunun olduğunu düşünürsek Gençlerbirliği gerçekten bacası tüten bir fabrikadır ve bacasının da hep tütmesi gerekir.”

Haberin Devamı

ALTYAPIYA ÖZEN GÖSTERECEĞİM

Altyapıya çok önem veren bir teknik direktörüm. Altay’da göreve geldiğimde son haftalarda, 16 yaşındaki Efe Sarıkaya’yı oynattım. Daha sonra milli takımlara gitmesine vesile oldum. Altay, Efe için çok ciddi bonservis piyasası belirledi. Manchester City, Atletico Madrid gibi kulüpler Efe ile ilgileniyor. Gençlerbirliği’ne geldiğimde alt yapıyı ziyaret ettim. Orada Seçkin Topçu hocamız çok iyi çalışmalar yapıyor. Ben de mümkün olduğunca onu yalnız bırakmak istemiyorum. Geçen sezon son 7 haftada bir cenderenin içindeydik. Açıkçası kafamızı kaldıramadık. Bizim için her maç finaldi. Bu sene onlarla daha çok ilgileneceğim. Kampa 16 yaşında çocukları da götürdüm. Hiç çekinmeden Fenerbahçe ile oynadığımız hazırlık maçında 45 dakika oynattım. Çocukların bu seviyeyi görmelerini istedim.”

Haberin Devamı

 GENÇ KIZLARA ÖZEL HEDİYE

Gençlerbirliği Kadın Futbol Takımı’nın resmi sponsoru İkom Bilişim A.Ş, başarılı bir sezon geçiren kadın futbol takımı oyuncularına altın hediye etti. Gençlerbirliği’nin önceki dönem yönetim kurulu üyesi olan İkom Bilişim A.Ş yönetim kurulu başkanı Osman Sungur, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri içindeki Wonders Restaurant’ta düzenlenen yemekte, oyunculara altın jesti yaptı. Yemeğe, Başkan Niyazi Akdaş, kulüp yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, A Takım Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, kadın futbol takımı teknik ekibi ve oyuncular katıldı.
Sungur, her zaman sporcuların yanında olduklarını belirtip, kadın futbol takımından beklentilerinin yüksek olduğuna vurgu yaptı. Sungur, U17 Türkiye Şampiyonası son 16 turunda mücadeleye çıkacak oyunculara başarılar diledi. Başkan Niyazi Akdaş ve Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, futbolcularla sohbet edip, önerilerde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!