Tapu davası 34’üncü yılında çözüme kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Tapu davası 34’üncü yılında  çözüme kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2020 09:19

İvedik OSB’deki Arı Toplu İşyeri Kooperatifi’nin 112 üyesinin yaşadığı tapu sorunu, 34 yıllık bekleyişin ardından çözüme kavuştu.

Haberin Devamı

Hak sahipleri, İvedik OSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Arı Toplu İşyeri Kooperatifi’nin 33. Olağan Genel Kurulu’nda tapularını aldı. Arı Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Recep Sarıışık’ın ev sahipliğindeki genel kurula kooperatif üyelerinin yanı sıra, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin’de katıldı. Arı Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Recep Sarıışık, yönetime geldiklerinden bu yana hem tapu sorununu çözmek hem de tasarruf yapmak için büyük çaba harcadıklarını belirterek, “Var gücümüzle tapumuzu almak için çalıştık. 34 yıllık sorun nihayet çözüldü. 112 üyemiz de tapularına kavuştu. Ayrıca yaptığımız tasarruflarla bir işyerini de kooperatifimiz için satın aldık” dedi. Bazı üyeler ve Başkan Sarıışık, tapu sevinçlerini seymenlerle birlikte Ankara havaları eşliğinde kutladı. Gerçekleştirilen genel kurulda Sarıışık oy birliği yeniden başkanlığa seçildi.

Tapu davası 34’üncü yılında  çözüme kavuştu


DEDEDEN TORUNA KALACAKTI

Üyelerden 57 yaşındaki Orhan Dönmez, tapusunu almaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirterek, “Bu işyeri aslında bana 87 yaşındaki babamdan kaldı. Kendisi ilgileniyordu, ancak çok yaşlandığı için bizler ilgileniyoruz. Eğer Bu sefer de çözülemeseydi, 26 ve 28 yaşında iki oğlum var onlara bu sorunu bırakacaktım. Yani neredeyse dededen toruna kalan bir tapu sorunu çözülmüş oldu” dedi. 55 yaşındaki üye İbrahim Melih Mütevellioğlu da, “34 yıllık yolculuğun ardından tapumuza kavuştuk. Mutluyuz. Yönetime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!