Son durak mutluluk

Güncelleme Tarihi:

Son durak mutluluk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 01:00

Başkent’te hayatını Esra Ertürk ile birleştiren Osman Pençe, sahibi olduğu Özel Halk Otobüsü’nü gelin arabasına çevirdi. 297 numaralı Batıkent- Abidinpaşa arasında çalışan halk otobüsünü süslenmiş halde gören birçok vatandaş büyük şaşkınlık yaşadı.

Haberin Devamı

Gelinliğin ve trafiğin engel olması nedeniyle gelinle damat başka bir otomobile binerken otobüs de konvoydaki gelin damat aracına eşlik etti. Önerinin kendine ait otobüste çalışan şoföründen geldiğini belirten damat Osman Pençe şöyle konuştu:

ÖNERİ ŞOFÖRDEN GELDİ

“Otobüste o hattın en eski şoförü bulunuyor. O önerdi, gelin arabası yapalım diye. Biz de heveslendik yaptık. Gelini almaya otobüsle gittik ama gelinlikle bindiremedik. Salondan sonra çıkışta binelim dedik trafikten dolayı otobüs düğün salonunun olduğu yere giremedi. Kendi aracımız vardı onu gelin arabası olarak kullandık, otobüs de bize eskortluk yaptı.

ÖNÜNÜ KESEN ÇOK OLDU

İki tane gelin arabası olmuş oldu. Abidinpaşa’dan gelin almaya Yenimahalle’ye gittik. Yenimahalle’den gelini aldık, Pursaklar’daki düğün salonuna gittik. Gece de Batıkent’e kendi evimize geldik. Bu güzergâhlarda önümüzü çok kesen oldu. İçinde gelin damat var düşüncesiyle otobüsün önünü kesip, şaşıranlar oldu.

Haberin Devamı

VİDEO ÇEKEN ÇEKENE

Cebeci tarafından Hipodrom Caddesi’ne kadar herkes hemen telefonlarına sarılıp, video ve fotoğraf çekmeye başladı. Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş’a da çok teşekkür ediyoruz isteğimizi kabul edip otobüs için izin verdi. Bizim için ilginç bir düğün anısı oldu. Mutluluğumuzu böyle bir anıyla da taçlandırdık.”

Son durak mutluluk

Otobüse yapıştırılan ‘Üzülmeyin kızlar muavinim bekar’ gibi yazılar da dikkat çekti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!