‘ServisPark’ta ilk kazma vuruldu

Güncelleme Tarihi:

‘ServisPark’ta ilk kazma vuruldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2019 09:03

Hürriyet Ankara’nın 9 Eylül’de ‘C Plaka Mahallesi’ manşetiyle gündeme getirdiği Altındağ Zübeyde Hanım Mahallesi’nde cadde ve sokaklara park etmeleri nedeniyle sıkıntıya neden olan ‘C’ plakalı servis araçları için ‘ServisPark’ projesini hayata geçiren Altındağ Belediyesi, çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Aynı mahallede belediyeye ait 10 dönüm arazi üzerine kurulacak olan ‘ServisPark’ projesi Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ile beraber yürütülecek. İçerisinde sosyal donatıların da olacağı tesisin aynı zamanda Ankara’daki tüm servisçilerin merkezi olması planlanıyor. ServisPark’ın 250 araç kapasiteli olacağını belirten Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı şöyle konuştu:

250 SERVİS PARK EDEBİLECEK

“Zübeyde Hanım Mahallemizin en büyük sorunları arasında yer alan servis araçlarına kalıcı bir çözüm üzerine uzun süre çalıştık. Hem mahallelinin hem de servisçi esnafının mutlu olacağı bir proje üzerinde mutabık kaldık. Çalışmalarına başladığımız ServisPark projesi ile servisçilerin araçlarını çekebileceği bir mekan oluşturacağız. Böylelikle hem Zübeyde Hanım’daki bu sorunu çözeceğiz hem de servisçilerin daha rahat ve konforlu şekilde beklemeleri için alan oluşturacağız. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlamayı düşündüğümüz ServisPark yaklaşık 250 araç kapasiteli olacak” dedi.

‘ServisPark’ta ilk kazma vuruldu


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!