Sahnede solo zamanı

Güncelleme Tarihi:

Sahnede solo zamanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2019 08:59

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Solo Çağdaş Dans Festivali, 28-30 Haziran tarihleri arasında ikinci kez sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Festival boyunca dünyanın farklı ülkelerinden dansçılar, tek kişilik performanslar ile Ankara CerModern açık hava sahnesinde izleyicinin karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Eğlence ve dansın eksik olmayacağı Solo Çağdaş Dans Festivali, ulusal ve uluslararası dansçıların katılımıyla üç gün sürecek. Etkinlik kapsamında Fransa, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Ukrayna, İsviçre, İtalya, Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Litvanya, Tayvan, Macaristan, Polonya, İspanya, Gine, İsrail ve Türkiye’den 23 dansçı izleyicilere özgün eserleriyle fiziksel ve entelektüel bir serüven sunacak. Festival bu sene, Torino’da gerçekleştirilen “Solocoreografico” dans festivali ile kurumsal iş birliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliğin biletleri ise CerModern ve Biletix’ten temin ediliyor.

Sahnede solo zamanı


ATÖLYE ÇALIŞMALARI

Festival kapsamında ayrıca atölye çalışmaları da yapılacak. Festivale katılacak olan dansçılar, üç gün boyunca dans gönüllülerine ücretsiz olarak ders verecek. Cermodern tarafından yürütülen festivalin danışma ekibi bu alanda öncü çalışmalar yapan Deniz Alp, Özgür Adam ve Galip Emre’den oluşuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!