Özel güne güzel hareket

Güncelleme Tarihi:

Özel güne güzel hareket
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2022 14:51

Serebral Palsili Çocuklar Derneği, toplumsal farkındalığı güçlendirmek amacıyla Halkbank ile bir etkinlik düzenledi. Etkinlik renkli anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

Halkbank Spor Kulübü yöneticileri ve Erkek Voleybol Takımı, Serebral Palsili Çocuklar Derneği’nin (SERÇEV) etkinliğine katıldı. SERÇEV Engelsiz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen ve serebral palsi konusundaki toplumsal farkındalığı güçlendirmek amacıyla yapılan etkinlikte, takımı temsilen Yiğit Gülmezoğlu, Micah Ma’a, Doğukan Ulu, Mert Matiç, Oğuzhan Doğruluk, Yiğit Hamza Aslan, Deniz İvgen ve Yunus Emre Tayaz yer aldı.

MUTLU EDEN ETKİNLİK

Etkinliğin en renkli bölümü, SERÇEV omurilik felçli çocukları ve SERÇEV Engelsiz Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin oynadığı voleybol maçıydı. Müsabaka sonunda tüm katılımcılar mutluluklarını dile getirirken, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ergin Kaya, Halkbank’ın katkılarının artarak süreceğini söyledi. Gerçekleştirilen etkinlikte serebral palsili Turgay Karakaş, Ergin Kaya’ya ‘teşekkür plaketi’ verdi.

Haberin Devamı

Özel güne güzel hareket

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!