Osmanlı çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Osmanlı çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2016 15:35

Oynadığı son 7 resmi maçta galip gelemeyen mor-sarılar, rotayı Avrupa’ya çevirdi. Başkent ekibinin genel menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaşacakları Villareal maçından iyi bir sonuçla dönüp, gruptaki iddialarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Süper Lig ve UEFA Avrupa Liginde iyi başladığı sezonda son dönem maçlarında sendelemeye başlayan Osmanlıspor, yarın oynayacağı Villareal karşılaşmasında yeni bir çıkış hedefliyor. Başkent ekibi, oynadığı son 7 maçta galip gelemedi ve dikkati çekici bir performans ortaya koydu. Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, UEFA Avrupa Ligi’nde İspanyol ekibi Villarreal ile yapacakları maçta iyi bir sonuç alarak gruptaki iddialarını devam ettirmek istediklerini söyledi. 

Karşılaşmayla ilgili değerlendirme yapan Yurtgüven, puan veya puanlar almak için İspanya’ya gideceklerini vurgulayıp, “Villarreal karşısında iyi bir sonuç alarak gruptaki iddiamızı sürdürmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.  “Ankara’da oynadığımız ilk maçtaki gibi oynarsak, iyi bir sonuçla ülkemize dönebiliriz” diyen Yurtgüven, “Eğer buradaki maç 11’e, 11 devam etseydi, sahadan sansasyonel bir sonuçla ayrılacaktık. Villarreal karşısında sahaya çıkıp en iyi mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SAKATLARIN DURUMU DÜŞÜNDÜRÜYOR

Başkent temsilcisinde, tedavilerine devam edilen Engin Bekdemir, Koray Altınay, Sinan Kurt, Diabate ve Karcemarskas son antrenmana katılmadı. İyileşme sürecine giren Lawal ise takımdan ayrı koşu yaptı. Osmanlıspor, UEFA Avrupa Liginde daha önce oynadığı 3 maçta, elde ettiği; bir galibiyet, bir yenilgi ve bir beraberlik sonrası topladığı 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!