Önce sünnet sonra şölen

Güncelleme Tarihi:

Önce sünnet sonra şölen
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2022 16:16

Yenimahalle Belediyesi’nin, her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi aileler için düzenlediği Sünnet Şöleni, Yakacık Mesire Alanı’nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Belediye, bu yıl 700 çocuğun sünnet kesim işlemini ücretsiz olarak yaptırdı. Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları Sezen Yurtsever, Evren Çelik ve Serdar Şimşek’in konser verdiği şölene, belediyenin hediye ettiği sünnet kıyafetlerini giyerek gelen minikler, midillilere bindi. Balon dağıtılan çocuklara, pamuk şeker, meyve suyu, çikolata, dondurma ve meybuz gibi ikramlar da yapıldı. YENİMEK öğretmenleriyle birlikte yüz boyama, ebru sanatı, heykel yapımı gibi aktiviteler yapan minikler eğlenceli bir gün geçirdi. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “13 senedir 10 binden fazla çocuğu sünnet ettirdik. Çocuklarınız erkekliğe ilk adımını attılar. İnşallah mürüvvetlerini de hep beraber göreceğiz” dedi.

DÖRT KARDEŞ BİRLİKTE SÜNNET OLDU

Aynı anda sünnet olan dört kardeş de şölende dikkat çekti. Sünnet şölenine belediye tarafından sünnet ettirilen çocukları Metin (1,5), Kadir (6), Emre (8) ve Yusuf (10) ile katılan Akpınar Çifti, Başkan Yaşar’a teşekkürlerini sunarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!