Önce mesaj sonra bıçak

Güncelleme Tarihi:

Önce mesaj sonra bıçak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2018 17:02

Ankara'da dört lise öğrencisi, sınıf arkadaşları olan iki öğrencinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. Şikayetçi olmamaları için tehditler aldıkları iddia edilen öğrenciler, saatlerce yaralı halde okulda bekledi.

Haberin Devamı

Anıttepe Anadolu Lisesi'nde öğrenim gören E.Y., E.E.K., K.P. ve A.Y., cep telefonlarına gönderilen “Okula gelme” mesajının ardından, sınıf arkadaşları olduğu iddia edilen iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı.

Bir süre korkudan kimseye olayla ilgili bir şey söylemeyen öğrenciler, tehditlerin artması üzerine önce okul müdürüne gittiler, ardından da velileriyle hastaneye giderek darp raporu aldılar.

Bacağından yaralanan E.Y., “Okulda iki arkadaşımız tarafından ortada hiçbir sorun olmamasına rağmen bıçaklandık. Bunların hepsi okulun içinde oldu” dedi. Yaralanan öğrencilerden E.E.K.'nin velisi Emrah K. ise, “Biz bunların cezalandırılmasını istiyoruz. Ben okul yönetimine 'Okula bir öğrenci nasıl bıçakla girebilir?' diye sorduğumda, 'Biz 800 kişiyi arayamayız' dediler. Okulun yönetiminde bir zayıflık olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden yetkililerden yardım istiyoruz” diye konuştu. Velilerin şikâyeti üzerine olaya karıştığı iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!