Okurların gözünden Ankara Sokakları

Güncelleme Tarihi:

Okurların gözünden Ankara Sokakları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2018 09:23

Hürriyet Ankara, Whatsapp Şehir Hattı'na gelen okur şikayetlerini yayınlamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

VIP KALDIRIM

Hürriyet Ankara WhatsApp Şehir Hattı, okurlarıyla omuz omuza vererek şehrin sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.
WhatsApp Şehir Hattı’na ulaşan ve ismini vermek istemeyen bir okurumuz, Turan Güneş Bulvarı’nda ‘bu kadarına da pes’ dedirtecek bir görüntüyü paylaştı. Bir gece kulübünün, Turan Güneş Bulvarı ile 676. Sokak ve 675. Sokak birleşimindeki kaldırımları siyah tentelerle kapatarak kendine özel VIP giriş haline getirmesini çektiği fotoğraflarla anlatan okurumuz, “Söz konusu gece kulübü, kaldırımları siyah bir tente kapatarak ana yol üzerinden sanki kulübe özel bir giriş havası yaratmış” ifadelerini kullandı. Okurumuz konuyu, Çankaya Belediyesi’ne de şikayet ettiğini ve belediyeden gelen cevabı şöyle da paylaştı:

4 BİN TL CEZAYA RAĞMEN HÂLÂ AYNI

Haberin Devamı

“Anılan iş yerinin yapmış olduğu 676. Sokak tarafındaki kaldırımı siyah bir bölme ile kapatarak tünel şeklinde bir yapı yaptığından dolayı, konu Merkez Amirliğimizce İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bildirilmiş, ayrıca da çevreye vermiş olduğu rahatsızlıktan dolayı İşletme hakkında 14 Eylül 2018 günü 36126 nolu İ.Y.K. tutanağı tanzim edilerek 4 bin TL para cezası yazılmıştır. Şikayet konusu olan tünel şeklinde yapılan imara aykırı yapının tekrar incelenmesi için konunun İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne iletilmesi uygun olacaktır.”

Okurların gözünden Ankara Sokakları


SARAY’DAN ÇIKMADAN TIKA BASA DOLUYOR

* Pursaklar Saray’da çalışıyorum, bazen şehir merkezinde işlerimiz oluyor sabah 486 numaralı otobüse biniyorum. Belediye Caddesi’nden bindiğimizde daha Saray Mahallesi’nden çıkmadan aşırı bir yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar tıka basa otobüse binmeye çalışıyor; herkes işine ve okuluna yetişmeye çalışıyor. Otobüs seferlerinin artırılması gerekiyor. Yoğunlukla ilgili şikayetçi olmak üzere EGO 4. Bölge Müdürlügü’nü aradım, bana ‘Yapabileceğimiz bir şey yok’ cevabını verdiler.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


CAM ATIKLAR KUMBARADAN TAŞTI

Haberin Devamı

* Emek Mahallesi Kırım Caddesi’ndeki bir cam kumbarasında günlerdir alınmasını bekleyen cam atıkları dolup taşıyor.
Salih KAAN

Okurların gözünden Ankara Sokakları


HAFRİYAT KAMYONLARI ASFALTI ÇÖKERTTİ

* Alacaatlı’da 3340. Sokak ile Yeşilbarış Sitesi arasındaki yol hafriyat kamyonları yüzünden kullanılmaz durumda. Buraya artık asfalt istiyoruz. Taş ocağından çıkan kamyonlar için de konutların dışından alternatif bir güzergâh belirlenirse çok daha sağlıklı olur.

Okurların gözünden Ankara Sokakları


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!