Öğretmenler siper oluyor

Güncelleme Tarihi:

Öğretmenler siper oluyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2020 10:22

Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi öğretmenleri, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları için yüz koruyucu siperlik üretiyor. Geçtiğimiz hafta çalışmaya başlayan öğretmenler, 3 boyutlu yazıcılarla siperlik üretiyor. Öğretmenlerin ürettiği 25 maske, Elmadağ İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Haberin Devamı

Okulun bilgisayar öğretmeni Melike Alver, siperlik üretmek için bir atölye kurduklarını belirterek, "Bizler hayatta kalalım diye canla, başla çalışan sağlık personelimize destek olmak istedik. Bu nedenle yüz siperliği üretmeye başladık. Şimdilik saatte bir adet siperlik üretebiliyoruz. Bu işin maddi yanı da okulumuzun gönüllü öğretmenleri tarafından karşılanıyor" dedi.
Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Özel de emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, "Elmadağ Devlet Hastanesi sağlık çalışanları için hazırladığımız ilk etap koruyucu siperlikler hastaneye teslim edildi. Üretime devam edeceğiz. Bunun yanında başka ihtiyaçlar için de fikir alışverişimiz devam etmektedir" diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!