Öğrenci modası

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci modası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2022 14:31

Ankara Tasarımcılar ve Modacılar Derneği tarafından ilki düzenlenen ‘İmge Moda Tasarım Yarışması’nın finali CSO ADA Ankara’da düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından moda ve tasarım öğrencilerinin katıldığı yarışmada, 250 başvuru arasından finale kalan 20 öğrencinin 40 tasarımı görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Yarışmanın final gecesi CSO ADA Ankara’da gerçekleşti. Ankara Tasarımcılar ve Modacılar Derneği Başkanı Burçin Özdemir, Karton Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, Seçil Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Faik Güngör, Atılım Üniversitesi Moda Tasarım Bölüm Başkanı Egemen Midas gibi isimlerin jüri koltuğunda oturduğu gecede finale kalan 20 öğrencinin 40 tasarımı görücüye çıktı. Koreografisi Yasin Soy imzası taşıyan gecenin sonunda jürinin oyları ile Gülbanu Çankaya birinci, Onur Gerçekçi ikinci ve Gülnihal Uluçay üçüncü oldu. Fatima Boyraz, Alper Ediz Kızıltan ve Nagihan Yarkadaş ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Öğrenci modası

Haberin Devamı

Öğrenci modası

PROFESYONELLERLE BULUŞMA

Ankara Tasarımcılar ve Modacılar Derneği Başkanı Burçin Özdemir, yarışmaya Türkiye genelinden birçok üniversite ve meslek yüksekokulundan katılım olduğunu söyledi. Yarışma aracılığıyla öğrencilerin tasarımlarını sektör profesyonelleri ile buluşturduğuna dikkat çeken Özdemir, yarışmanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini dile getirdi.

Öğrenci modası

Gülbanu Çankaya imzası taşıyan tasarım, gecenin birincisi oldu.

Öğrenci modası

 Onur Gerçekçi, tasarımlarıyla yarışmada ikincilik elde etti.

Öğrenci modası

 Yarışmanın üçüncüsü Gülnihal Uluçay oldu.

BAKMADAN GEÇME!