Odabaşı: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

Güncelleme Tarihi:

Odabaşı: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2024 17:32

Geçmişte 2009-2014’te Gölbaşı Belediye Başkanlığı yapan ve CHP’den yeniden Gölbaşı adayı olan Yakup Odabaşı, “Geçmişte başkan olarak yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatı” dedi.

Haberin Devamı

Hürriyet Ankara bürosunu ziyaret eden Odabaşı özetle şunları söyledi: “2009-2014 arasında Allah nasip etti Gölbaşı’nda belediye başkanlığı yaptım. O zaman ‘parti rozetimizi çıkaracağız, herkesin belediye başkanı olacağız’ dedik. Onu da yaptık hemşehrilerimiz bunu takdirle sürekli söylüyorlar. O beş yıllık süreçte gecemizi gündüzümüze katarak pek çok projeye imza attık. Yüzme havuzundan, kültür merkezlerine, cephe yenilemesinden şelaleye, Mogan Gölü’nde tekne alımından çorba çeşmesine kadar birçok çalışmaya imza attık. Yaş almışlarımızdan gençlerimize, ev kadınlarımızdan esnafımıza, engellilerimizden çocuklarımıza kadar tüm Gölbaşı için çalıştık. Projelerimizde ilkler vardı. Partiler üstü bir belediye başkanı olarak görev yaptığımız süre içinde çok imkân sağladık. 2014’te yüzde bir gibi çok cüzi bir oyla seçimi kaybetmiş olsak da vatandaşın kalbinde ve gönlünde biz hiç kaybetmedik.

Haberin Devamı

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIZ

Gölbaşı’na olan bağımlılığım, sevgim, saygı hep var oldu ve ömür boyu da var olacak. 2019’da hemşehrilerimiz bizim aday olmamız noktasında çok ısrarcıydı. Ama nasip olmadı. Mansur Başkan’la görüştüğümüzde kendisi bizi davet etti. Biz onunla aynı cenahtan geliyoruz. 2019 seçimlerinde Mansur Başkan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Büyükşehir adayıydı, ben de Gölbaşı’na adaydım. Cumhuriyet Halk Partisi’nden tekrar aday olarak çalışmalarımıza başladık. CHP Atatürk’ün kurduğu bir parti. Bizim de gayemiz Gölbaşı’na hizmet. Geçmişte başkan olarak yaptığımız çalışmalar yapacaklarımızın teminatı. Kazandığımızda da herkesin belediye başkanı olacağız. Adaletli, hakkaniyetli, şeffaf, israfı önleyen bir yönetimle belediyeyi yöneteceğiz. Geçmişte de israfa çok karşıydık. Devletimizin her kuruşunu milletimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Geçmişte nasıl yaptıysak tecrübemizi geride bir tecrübemiz var yine yaparız. Kent merkezi ile Mogan Gölü bağlantısını sağlayacağız. İlçemizin otopark sorununu çözeceğiz. Seyir terasları, seyir kulesi, konser ve festival alanları, ilçe müzesi ve daha fazla yeşil alan vaat ediyoruz. Sosyal konut projemiz var. Mansur Başkan ile birlikte gücümüze güç katarak Büyükşehir ve Gölbaşı birlikteliğiyle çok güzel işlere imza atacağız.”

Haberin Devamı

Odabaşı: Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı

Hürriyet Ankara Bürosu'nu ziyaret eden Yakup Odabaşı, projelerini Hürriyet Ankara Haber Koordinatörü Murat Yılmaz'a anlattı.

BAKMADAN GEÇME!