Noksanlarımız varsa lütfen affedin

Güncelleme Tarihi:

Noksanlarımız varsa lütfen affedin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2016 02:00

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olanların aileleriyle yemekte buluştu. Ankara’daki 155 şehidin ailelerine konutlarının teslim edildiğini kaydeden Başkan Gökçek, “Devlet olarak sizlere karşı noksanlarımız varsa, lütfen affedin. Bütün sorunları almaya, elimizden geldiği kadar sorunları çözmeye çalışacağız” dedi.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi tarafından ATO Congresium’da düzenlenen “15 Temmuz Şehit Aileleri Buluşması”na, şehit yakını 600 kişi katıldı. Programa Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, Ankara Valisi Ercan Topaca, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Ankara Emniyet Müürü Mahmut Karaaslan, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Lokman Aylar da katıldı. Başkan Gökçek, özetle şunları söyledi: 

Noksanlarımız varsa lütfen affedin

KONUTLARIN KURALARI ÇEKİLDİ

“Şehit ailelerimize görevimizi yerine getirmek maksadıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bir takım hususlar teker teker yerine getirildi. Kuzey Yıldızı’ndaki konutların kuraları çekildi, kendilerine yerleri genellikle teslim edildi. Şehit ailelerimizin birinci dereceden ikişer tane yakını, Aile Bakanlığı vasıtasıyla değişik bakanlıklarda işe yerleştirildi. Yerleştirilmeye devam ediliyor.”

Haberin Devamı

Noksanlarımız varsa lütfen affedin

TELEFONUN DİĞER UCUNDAYIZ

Ankara Valisi Ercan Topaca ise, “Sizlere sahip çıkmak devleti yönetenler olarak bizlerin en temel görevidir. Ben ve benim mahiyetimdeki arkadaşlar her zaman sizin hizmetinizdeyiz. Telefonun diğer ucundayız. Belki hepinizin evine tek tek arkadaşlarımız gelememiş olabilir. Bir program dahilinde gelmeye çalışıyoruz. Ben de adım adım geleceğim” diye konuştu.

Noksanlarımız varsa lütfen affedin


Başkan Gökçek ve eşi Nevin Gökçek, şehit yakınlarının masalarını tek tek gezerek ailelerin sıkıntılarını dinledi.

BAKMADAN GEÇME!