'Nitelikli iş gücü için eğitim şart’

Güncelleme Tarihi:

Nitelikli iş gücü için eğitim şart’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2022 16:06

Ankara Ticaret Odası’nın (ATO), Ankara Perakendeciler Derneği (PERDER) ile birlikte gerçekleştirdiği ‘Satış Danışmanı Seviye 4 Mesleki Yeterlilik Belgesi’ sınavını tamamlayan dernek ve oda üyelerinin çalışanları belgelendirildi.

Haberin Devamı

Gimat’ta faaliyet gösteren bir gross markette gerçekleşen sertifika töreninde konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO Yönetimi olarak üyelerinin sorunlarını çözebilmek ve destek sağlayabilmek amacıyla faaliyetlerine devam ettiklerini kaydetti.

ÖNEMLİ VASIFLARI OLDU

Baran, “Faaliyetlerimiz arasında yer alan eğitim başlığı, ATO olarak sunduğumuz hizmetlerin en önemli ayaklarından birini oluşturuyor. Nitelikli iş gücü için eğitimin şart olduğunu biliyoruz. Burada bugün eğitimlerini tamamlayarak belgelendirilen arkadaşlarımız önemli vasıflar kazanmış şekilde çalışmalarına devam edecek. Bu sektörde rekabet ortamının ne kadar ağır olduğunu biliyoruz. Bu rekabetten sıyrılmanın yollarından biri de nitelikli iş gücüdür. Eğitime ve belgelendirmeye önem verip çalışanları için bu adımları atarak, mesleki yeterlilik belgesi almalarını destekleyen firma sahiplerine de ayrıca teşekkür etmek gerekiyor” dedi.

BAKMADAN GEÇME!