Müzik dolu gece

Güncelleme Tarihi:

Müzik dolu gece
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2022 12:49

Başkent Kültür Yolu Festivali, müzik dolu bir geceye ev sahipliği yaptı.

Haberin Devamı

Luz Casal, Ceza, Sena Şener gibi isimlerin sahne aldığı gecede on binlerce Ankaralı, ünlü isimlerin şarkılarıyla coştu. Romantizmin tutkulu sesi olarak bilinen Luz Casal, CSO Ada Ankara Ana Salon’da başkentlileri unutulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. İspanyol sanatçı, klasik şarkılara getirdiği yorumlarla müzik ziyafeti sundu.

Müzik dolu gece

ORTA ASYA’DAN ANADOLU’YA TARİH YOLCULUĞU

İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu, CSO Ada Ankara Tarihi Salon’da ‘Kopuzdan Günümüze’ adlı konserde, Türklerin Orta Asya’dan başlayan ve Anadolu’ya kadar uzanan tarihi yolculuğunu, mehter, tasavvuf ve klasik müziğin bir arada olduğu müzikal bir anlatımla sergiledi.

Haberin Devamı

50 BİN KİŞİLİK KONSER

Başkent Millet Bahçesi’nde Ankaralılar Türkçe Rap’in önemli ismi Ceza ile buluştu. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konserde Ceza, en sevilen şarkılarıyla unutulmaz bir geceye imza attı.

Müzik dolu gece

SENA ŞENER KALEDEYDİ

‘Bak Bana’, ‘Ölsem’, ‘Sevmemeliyiz’ gibi şarkılarıyla tanınan yetenekli genç sanatçı Sena Şener Ankara Kale Hisar Kapısı’nda sevenleriyle buluştu.

Müzik dolu gece

ANKARA MANZARASI TİYATRO SAHNESİNDE

Ankara Kale Kapısı’nda ‘Ankara Manzarası’ tablosundan hareketle tiyatro için hazırlanan ‘Ankara Manzarası’ oyunu sahnelendi. Eylül Kuzgunbay’ın kaleme aldığı tiyatro eseri kısaltılarak Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nce özel gösterim olarak sahnelendi.

Müzik dolu gece

HOTEL’DE KUKLA TİYATROSU

Ankara Resim ve Heykel Müzesi ise Bulgaristan Stara Zagora Devlet Kukla Tiyatrosu’nun sergilediği ‘Hotel’ isimli oyunu ağırladı.

Haberin Devamı

Müzik dolu gece

TÜRK VE BATI EZGİLERİ

Tahir Aydoğdu, Burçin Büke ve Bilgin Canaz’dan oluşan ‘Tanini Trio’, Türk ve Batı ezgilerinden oluşan repertuvarlarını, CSO ADA Ankara Mavi Salon’da müzikseverlerin beğenisine sundu.

BAKMADAN GEÇME!