Müşteri memnuniyeti daha fazla müşteri demektir

Güncelleme Tarihi:

Müşteri memnuniyeti daha fazla müşteri demektir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2019 09:08

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü’nce ‘Pazarcı Esnafı Eğitim Programı’ kapsamında ilk eğitim toplantısı dün düzenlendi.

Haberin Devamı

Eğitimin açılış konuşmasını yapan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “İlkini Ankara’da sizlerle yapıyoruz. Bu eğitimleri 10 ilimizde vermeye devam edeceğiz. Müşteri memnuniyeti daha fazla müşteri demektir. Bu da daha fazla kazanç, daha fazla bereket demek. Canlı pazarlar, şehirlerimizin bereketidir, can damarıdır. Biz de bu bereketi korumayı sürdüreceğiz” dedi. Empati ve İletişim Enstitüsü Kurucusu ve Başkanı Burak Yilmaz da pazarcı esnafına iletişim üzerine eğitim verdi.

10 GÜNDÜR FİYATLAR YARI YARIYA DÜŞTÜ

Öte yandan programa katılan Türkiye Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Federasyonu (TÜSPAF) Başkanı Ali Karaca da sebze fiyatlarının 2-3 lira civarına düştüğünü belirtti. Karaca, “Ankara pazarlarında şu an patlıcan 2.5-3 lira. Son 10 gündür fiyatlar yarı yarıya düştü. Vatandaşımız aldatılıp, aldatılmadığını Antalya’da, Mersin’deki internet fiyatlarından öğrenebilir. Pazarcı daha mı pahalı satıyor, diğer yerler mi pahalı satıyor? Neresinin daha ucuza olduğunu internet üzerinden fiyatları alıp, karşılaştırabilir” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!