Muratpaşa Ankara’ya taşındı

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa Ankara’ya taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 01:00

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, CHP Genel Merkezi’nin sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını sunma imkanı sağlayan ‘CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor’ projesi kapsamında belediyecilik hizmetlerini Başkentlilerle buluşturdu.

Haberin Devamı

Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri’nin açılışı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir programla yapıldı. 14 Ekim’e kadar belediye hizmetlerini ve projelerini tanıtacaklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal şöyle konuştu: 

Muratpaşa Ankara’ya taşındı

14 EKİME KADAR AÇIK

“Muratpaşa’daki belediye hizmetlerimizi ve genel olarak ilçe tanıtımı amacıyla 14 Ekim’e kadar buradayız. CHP Genel Merkezi fuaye ve avlusunda hizmetlerimiz tanıtılacak. Temel belediye hizmetleri olarak kaldırım, yol, parklar, temizlik hizmetleri, yer altı çöp konteynerleri bizim Türkiye’de en iyi olduğumuz alanlardan. Bir taraftan da yaşlı hizmetlerimiz, engelli hizmetlerimiz, kreş bulamayanlar, meslek edinemeyenler, üniversiteye hazırlanamayanlar, etüt merkezi bulamayanlar için çok geniş çaplı sosyal hizmetlerimiz var. Burası Muratpaşa’nın ve Muratpaşa Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtımı için önemli. Bütün Ankara halkını hizmetlerimizi tanımak üzere CHP Genel Merkezi avlu ve fuayesine bekliyoruz.”

Haberin Devamı

Muratpaşa Ankara’ya taşındı

Muratpaşa Belediyesi’nin kadın hakları ile kadına yönelik şiddet konularında danışmanlık hizmeti veren Alyazma Grubu ziyaretçileri bilgilendirerek yazma hediye etti.

BAKMADAN GEÇME!