Mavi Kapı yaraları sarıyor

Güncelleme Tarihi:

Mavi Kapı yaraları sarıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2023 12:28

Ankara merkezli Mavi Kapı Derneği, deprem bölgesi için yardım kampanyası ve saha çalışmaları gerçekleştirerek depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Deprem bölgesine 30 bine yakın bebek maması ve sayısız koli ulaştıran dernek, aynı zamanda bölgede bulunan dernek üyesi gönüllülerle ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Haberin Devamı

Mavi Kapı Derneği Başkanı Ozan Canyurt, ilerleyen günlerde deprem bölgesindeki restoran ve lokantalarla görüşerek depremzedelere gıda-yemek desteğinde bulunmak istediklerini de söyledi.

Mavi Kapı yaraları sarıyor

Deprem bölgesine giderek çalışmalara da katılan Canyurt, yürütülen çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “6 şubat sabahı meydana gelen depremle birlikte hepimiz derin yara aldık. Deprem sonrasında anında dernek üyelerimizle birlikte harekete geçerek neler yapabileceğimizi konuştuk. Dernek olarak ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattık. Derneğimize gelen ayni ve nakdi bağışları AFAD aracılığıyla bölgeye ulaştırdık. Hemen ardından 50’ye yakın gönüllümüzle birlikte deprem bölgesine giderek desteklerde bulunduk. Antakya, Gaziantep, Kahramanmaraş, İskenderun, Kırıkhan, Nurdağı, İslahiye ve Pazarcık’taki çadır kentleri ziyaret ettik, lojistik ve ekipman desteğinde bulunduk. Uzak olan dağ köylerine giderek çocuklara oyuncak, bebek maması, yetişkinlere de gıda desteğinde bulunduk. Deprem bölgelerine toplamda 30 bin bebek maması, temel ihtiyaç ve gıda ürünlerinin olduğu sayısız koli ulaştırdık, ulaştırmaya da devam edeceğiz. Çalışmalarımız devam edecek. Depremin yaralarını hep birlikte saracağız.” 

Haberin Devamı

Mavi Kapı yaraları sarıyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!