Lider meşaleyi yaktı

Güncelleme Tarihi:

Lider meşaleyi yaktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2018 15:18

Mavi-beyazlılar, ligde çıktığı 27. maçında, 26. kez kazandı. Başkent ekibi en yakın rakibine 5 galibiyet fark atmış durumda ve Süper Lig yolunda artık gün sayıyor.

Haberin Devamı

Türkiye Erkekler Basketbol Birinci Ligi’nde sezonun fırtına gibi esen takımı Türk Telekom, şampiyonluk için artık gün sayıyor. Mavi-beyazlılar, TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan 27. hafta müsabakasında, Karesispor’u 96-71 yenerek, çıktığı 27. maçında 26. galibiyetini aldı. En yakın rakibi Bursaspor Durmazlar’ın 5 galibiyet önünde zirvede bulunan mavi-kaplanlar, Süper Lig için artık gün sayıyor.
Karesispor karşısında maçın başında Kaya Peker ve Ender Arslan ile etkiil olan mavi-beyazlılar, rakibin hücumlarına çare üretemeyince, ilk periyot 22-22 berabere geçildi.
Campbel 24 sayı üretti
İkinci periyotta, Nusret Yıldırım ve Recep Doğrusöz ile basketler bulan Türk Telekom, Campbell’in skora katkı yapması ile arayı açtı ve soyunma odasına 10 sayı farkla, 48-38 önde gitti.
İkinci yarının başında farkı koruyan Beşkent ekibi, rakibinin oyuna ortak olmasına fırsat vermedi ve üçüncü çeyrek 69-55 kapandı.
Final periyodunda temposunu koruyan ve tecrübeli oyuncuları ile kolay basketler bulan Türk Telekom, farkı iyice büyütüp salondan 96-71 galip ayrıldı.
Türk Telekom’da, Tj Terrance Campbell ürettiği 24 sayı ile maçın en skorer ismi oldu. Ender Aslan 16, Nusret Yıldırım da 15 sayı ile oynadı.
Türk Telekom, 28. haftada deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

ORMANSPOR GALİP

Ligde mücadele eden diğer Başkent takımları, haftayı bir galibiyet, 2 yenilgi ile geçti. OGM Ormanspor deplasmanda Petkim’i 70-65 yenerken, Ankara DSİ, Bandırma Kırmızı’ya 86-80, TED Ankara Kolejliler de Sigortam Net Bakırköy’e 103-98 kaybetti. 28. haftada; Karesispor-TED Kolejliler, OGM Ormanspor-Samsun BŞB Anakent, Ankara DSİ-Petkim maçları oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!