Kızılay-Batıkent şöhret hattı

Güncelleme Tarihi:

Kızılay-Batıkent şöhret hattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 14:51

Şöhreti yakalama hayali kuran amatör şarkıcı ve gruplar, seslerini metroda duyurmaya çalışıyor. Metro yolculuğundaki mini konserler, sosyal medyada da paylaşılıyor.

Haberin Devamı

Ankara Metrosu, bir dönem Anadolu’nun dört bir yanından şöhreti yakalamak isteyenlerin akın ettiği İstanbul’daki Unkapanı Plakçılar Çarşısı gibi amatör sanatçı ve grupları ağırlıyor.  Sokaklarda müzik yapan ya da küçük mekânlarda sahne alan amatör müzik gruplarının yeni adresi Ankara Metrosu oluyor. Ünlü şarkıcı Koray Avcı’nın da şöhret kapısını aralamak için bir dönem mini konserler verdiği metroda müzik yapanların sayısı, son dönemde arttı. 

YOLCULAR ALKIŞLA EŞLİK EDİYOR

Aslen Zonguldaklı olan yakın arkadaş 7 kişi, Kızılay sokaklarında yaptıkları müziği, metro vagonlarına taşıdı. Kızılay-Batıkent seferlerini tercih eden amatör sanatçılar, metro hareket halindeyken vagondakilerden izin alıp, mini konser veriyor. Gitar, tef, darbuka, bendir, davul, klarnet gibi enstrümanlarla müzik yapan gençlere, zaman zaman yolcular da alkışlarıyla eşlik ediyor. Amatör sanatçı ve grupların metrodaki şovları, sosyal medyada da paylaşılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!