Keçiören’in Aqua Park’ına yaz dokunuşu

Güncelleme Tarihi:

Keçiören’in Aqua Park’ına yaz dokunuşu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2019 15:37

Keçiören Belediyesi, geçtiğimiz aylarda çıkan yangın sonucu büyük hasar gören Kalaba Aqua Park’ta yenileme, temizlik ve çevre düzenlemesi başlattı.

Haberin Devamı

Keçiören Şevkat Mahallesi Doktor Besim Ömer Caddesi üzerinde hizmet veren Kalaba Aqua Park’ta mart ayında yangın çıkmış, park içindeki ekipmanlar büyük zarar görmüştü. Keçiören Belediyesi ekipleri, başlattıkları çalışmayla tesisin yeniden hizmete açılması için yoğun mesai harcıyor. Yaz sıcaklarının bastırmasıyla çalışmaların hızlandırılması talimatını veren Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, parkın bu ay tekrar hizmete gireceğini söyledi.

BU AY HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR

Başkan Altınok şöyle konuştu: “Yaz iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Ankara’da hava sıcaklıkları artık havuza girilebilecek seviyelerde seyrediyor. Biz de Keçiörenlilerin serinlemek amacıyla önemli uğrak noktalarından biri olan Kalaba Aqua Parkı’mızı yeniliyoruz. Talihsiz bir yangın vakasıyla tahrip olan parkımızın tadilatını kısa sürede tamamlayacağız. Yangın çıkmamış olsaydı parkımızı elbette yine bir bakım ve temizlik dönemine sokacaktık. Parkımız büyük ihtimalle bu ay içerisinde faaliyete başlayacak. Yavrularımız, gençlerimiz ve ailelerimiz de parkımızın tadını doyasıya yaşayacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!